26. tammikuuta 2018

Taaken testailut


Taakesta on tullu niin hauska. Se nykysin testaa kaikki selkään kiipeävät jotka osaavat vaatia siltä asioita. Selkään voi edelleen pukata ihan kenet vaan kun se testailee vaan ne osaavammat ihmiset.


Minua niin nauratti viime viikolla valkku päivänä ko Laura kiipesi Taaken selkään pitkästä aikaa niin ruunahan ensimmäisenä kokeili heti alku verkkojen jälkeen lehmä potkulla että onko tuo tyyppi tosissaan. Huutelin jo Lauralle että käskee kerran sitä kunnolla niin lopettaa testailut ja alkaa kulkemaan mutta eihän Laura kehdannut. Aikansa se ratsasteli ja Taake vaan leijaili ja yritti olla tekemättä mitään, kunnes jossaki kohtaa Laura oikeasti käski sitä eteenpäin ja ruuna teki työtä käskettyä. On se niin oma laatuinen kaveri joskus, ettei mitään rajaa. Niin hevonen siis, hihi!

Lehmä potku








Aurora ja Simpe meni tunnilla yhtä aikaa Maijan ja Paven kanssa. Hyvin niillä hommat luisti ja Simpallakin alkoi siirtymiset sujua oikein mallikkaasti. Suomenjunttura oli kans alkuun sitä mieltä että hän ei millään jaksaisi siirtyä ravista käyntiin ja välillä pysähdykseen asti. Paljon mukavampi olisi ollut vaan humputtaa hölkällä. Laukka-ravi siirtymiset oli oikein kivoja jo kun ensin oli pysähdys-ravi tehtävä saatu hiottua kuntoon. On nuo blondit vaan niin kivoja yhessä.








Tällä viikolla hevoset on saahnee nauttia vapaa päivistä aika reilulla kädellä kun on ollut itsellä taas menoja vähän joka suuntaan sekä kovia pakkasia alkuviikosta. Tänään olisi suuntana maastoon ja viikonloppuna mahdollisesti taas valkkuillaan.

2 kommenttia:

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...