3. joulukuuta 2019

Kuva kuulumisia


Taaken kans on päästy taas pikku hiljaa palailleen reenien makuun. Toivottavasti kaikki saikkuilut olis jo takanapäin, eikä tarvis enään pitää pitkiä taukoja erinnäisten sairaslomien vuoksi. Nyt on ollut taukoa sen jalan leikon vuoksi ja siihen perään minun käden leikkauksen vuoksi. On siis saikkuiltu ihan urakalla.

Maileri meni Sinettään isäorin tykö reeniin minun käden leikkauksen ja siitä tulleen sairasloman alkuajaksi. Ei tarvinnut ressata ponin reenausta sillä aikaa ja se sai liikkua poni porukassa huoletta.


Kotiutuessa se oli heti pikku orien lempi kaveri jonka kyljessä riehuttiin heti. Nyt ollaan kotonakin päästy taas ajeleen sitäkin. Tällä viikolla on rokotus edessä Taakella, Mailerilla ja Aatulla, joten parin päivän tauko vähintäänkin on edessä.


Mäntylahen Ahvatuuli ja Pikkupirtin Aramis2 kommenttia:

  1. Ihana tuo kuva missä tyypit on silmät kiinni ja nenut vastakkain <3

    VastaaPoista
  2. Tithlon Bar: Stainless Steel Bar - Stone Art
    Tithlon is a unique and modern stainless steel bar from titanium curling iron Tithlon ford escape titanium Ltd. In our stainless steel blue titanium cerakote bar, a stainless steel bar ford fusion titanium is installed to fit the blade gap in the hole $1.85 · ‎In stock titanium ranger

    VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...