3. helmikuuta 2020

Ahvatuuli kaks vee


Pari kuukautta vielä ja vietellään virallisesti Aatun kaks vee synttäreitä. Nythän se kuitenkin on jo kaksi vuotiaaksi kääntynyt. Hieno pieni blondi. Tai en tiiä onko se niin pienikään, säkää on jo lähes metrin verran ja takaa on menty ylittekki jo.


En kestä tämän karvakorvan ilmettä, se vain on niin lempeä ja ystävällinen. Aina korvat tötteröllä oleva pieni äijä.Aatu pääsi puolittain karvoistaan kun se hikoili tallissa ollessa ja päivällä ulkonakin aivan hikimärkä poni kun niin kovasti treenaa toisen kanssa. Mailerin kanssa painit on tosin hetken aikaa nyt poissa päiväjärjestyksestä kun Maileri tarhaa Ulpukan kanssa. Aatu kokkeilee riekkua lämpös poikien kanssa.


Aatullakin on aivan hyvän näköinen ravi ja se pääsee kans melko lujaa, ainakin tarhassa ja kentällä ravia. Kärrytelty ollaan säännöllisen epäsäännöllisesti hölkkälenkkejä, mutta siellä pikkumies saa mennä ihan omaa tahtiaan hölkötellen.

Käsiheppanakin se on päässyt Mailerin lenkeille taas useammin kun lunta on tullut ja kengätön poni pysyy pystyssä myös metsätiellä. Eiköhän tästä vielä kiva peli tule, ainakin se on jo tähän mennessä ollut kauhean fiksu varsa ja hyvä käytöksinen, sekä huippukiva käsitellä. Ihan kuten ensimmäisen isovelikin on aina ollut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...