16. joulukuuta 2020

Puhelimen laatua

Arkena tulee paljon räpsyteltyä puhelimella kuvia, järkkäri on harvemmin mukana ettei vaan satu mitään, eikä sillä oikein pimeässä mitään saakaan aikaiseksi. Halla sai kaverikseen Bellan joulukuun alussa. Bella on Rovaniemellä syntynyt shetlanninponi Pikkupirtin Ciao Bella viralliselta nimeltään. Tytöt tulee hirmu hyvin juttuun ja Maileri tarhaa niiden kanssa, onnellinen setämies.


Aatu asustelee tällä hetkellä kantavien kanssa. Jossain vaiheessa vaihdan tammat pikku tammojen kanssa samaan aitaan ja Maileri pääsee taas Aatun kanssa riekkumaan.

Mira ja Kiara kasvattelevat massujaan.


Viime perjantaina meistä tuli vihdoin tilanomistajia. Enään ei tarvitse muuttaa mihinkään, fiksailla vaan kaikki omiin tarpeisiin sopivaksi ajan kanssa. Tällä hetkellä on pihatot ja karsina tallissa hätä varana. Sekä lämpösille omat karsinat missä yöpyvät. Niillä ei ole nyt pihattoa lainkaan.

Ensi kesänä remppaillaan talliin loput karsinat valmiiksi ja varustehuone ladon puolelle. Tällä hetkellä tallin "kuivatushuoneessa" on myös varusteet, mutta ensi kesänä ne saa sitten muuttaa omaan mökkiinsä.Näissä kuvissa Aatu oli juuri tullut lenkiltä ja kaikki tammat oli vielä samassa aidassa kun Bella ei ollut vielä saapunut meille.
Välillä on yritetty keritä lenkkeilemäänkin, mutta säännöllistä treeniä ei olla edelleenkään saatu aikaseksi alottaa. 

Marraskuussa pihan laittoa, sekä pihatien. Pihatie meille on 550m pitkä, ei ole naapuri ihan vieressä.


Alle talteen syksyn sekalaisia kuvia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...