1. joulukuuta 2020

Muuttoa ja muuta kiirettä


Taas on vierähtänyt pitkän aikaa edellisestä postauksesta. Syksy on mennyt nopeasti muutto puuhissa. Loppukesästä aloin tekemään aitoja uudelle paikalle ja pikku hiljaa on sinne sitten siirrytty. Edelleen on vanhassa paikassa tavaraa ja vanhat aidat purkamatta vielä, mutta pääosin ollaan kuitenkin muutettu uuteen osoitteeseen ja eläimet on kaikki samalla tontilla.


Maileri starttaili kesän hyvällä menestyksellä ja käytiin Jyväskylässä pyörähtämässä ikäluokka lähdössä ja haettiin sieltä hll tauluun. Sen jälkeen jäätiinkin tauolle ja sillä ollaan edelleen. Starttailut jatkuu sitten ensi vuonna joskus taas.

Tämän vuoden statistiikka jäi siis 7 starttiin joista 5 ykkössijaa, 1 kakkossija ja hll. Voittosummaksi kertyi 575€ ja ennätykset uusittiin lukemiin 2.28,9aly ja 2.34,6ke.


 
Pikkuveli Tuimaepeli starttaili myös hienosti tämän kauden (en tiedä vieläkö se starttailee tälle kaudelle). Tällä hetkellä sen tämän vuoden tilasto näyttää tältä: 11 starttia joista 7 ykkössijaa, 2 kakkossijaa, 1 hll ja 1 nelonen. Voittosumma 804€ ja ennätykset uusiin lukemiin 2.43,1aly ja 2.51,0ly.

Epeli rovaniemellä marraskuu 2020. Kuva Jari Piirala


Kapu - ori varsa muutti tunnistuksen jälkeen omaan kotiin Ruukkiin ja on kotiutunut sinne hienosti shettis laumaan. Hallasta on tehty kaupat ja se jää meille. Ostin sen, suuri kiitos Jessicalle kun myi sen mulle. Jos Halla jää Miran ainokaiseksi tammavarsaksi niin on sitten jatkaja itsellä muorista. 




Mira ja Kiara kasvattelevat massujaan urakalla ja voivat hyvin. Niin innolla odotan ensi kesää ja varsoja. Huvikseni tein sormustestiäkin tammoille ja Kiaralle se näytti tammavarsaa ja Miralle oria (yllättikö?). Jännä nähä taas pitääkö paikkaansa tällä kertaa. 


Kikkura Kiara. Vuorokausia kuvassa 182.




Miralla kuvassa vuorokausia 149




Kuvaileppa lumen keskellä mustaa varsaa.. Niin mahtavaa. Onneksi joistain kuvista sai selvääkin.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...