10. helmikuuta 2021

Kiaran rallituksia


Kiaran kanssa kokeilin ensimmäistä kertaa mettässä irti menoa. Pihalta kyllä käveltiin narussa menemään, mutta vähän matkan päässä pihasta päästin sen irti ja pyysin kulkemaan edellä. Ensin se vain käppäili rauhakseltaan eteenpäin kunnes selvästi hoksasi että hitsit, hän onki irti.Masulla alkaa olla jo kokoa. Vuorokausia 256, enään 2,5 kuukautta varsomiseen. Huihui!

Kun Kiara tajusi irti olevansa, siitä löytyikin rallinappi ja näkyi olevan kovin hauskaa. Se rallitti kauheaa kyytiä aina minusta pois päin ja vähintään yhtä lujaa tuli takaisin. Ensimmäisellä rundilla olin melko varma että sillä ei jarrut toimi ja se jyrää meikäläisen, mutta kyllä se sitten kuitenkin pysähtyi ja lähti hurjaa kyytiä takasin toiseen suuntaan.
On se kyllä kaunis ja hauska tamma. Karvanlähtö sillä on aivan mahoton. Kuten kuvistakin näkee, on lähes kaikki pitkä päälykarva jo lähtenyt. Kuun vaihteessa tammat siirtyvätkin molemmat karsina elämään, aletaan valmistautua varsomisiin hiljalleen.
Se tunne kun on spurttailuihin kaikkensa antanut.

2 kommenttia:

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...