17. lokakuuta 2011

Aina jää ja jää tämä kirjottelu tänne.. Ehehhe, laiskuuttani kai..Noo joka tapauksessa.

Tänään oli mitä mainioin syyskeli, aurinko paisto kirkkaalta taivaalta lämpimästi ja vähän tuuleskeli. Tallillakin vierähti puoli päivää rattosasti Antin kanssa touhuillen.Kävimä maastoilemassa reippahasti n.14km lenkki. Ja oli kyllä mukavata :)
Ratsasteltiin uusissa maisemissa jälleen ja nähtiin erään navetan pihalla pari heppasta. Kaukaa näytti oikein kivalta, mutta voi kamaluus kun lähemmäksi päästiin. Lämpönen se toinen tais olla ja toisesta en oo varma oliko myös lämminverinen, harjasta ja päästä päätellen olisi ollut suomenhevonen, mutta oli rassu niin laiha rimpula, että menisi lämpösestäki. Sillä oli vaan niin paksu ja pitkä harja tuhannen solmulla ja takulla, ihan "huovuttunut" jos niin voi sanoa..
Kovaa ne jolkotteli tien reunaan mihin aita riitti meitä moikkaamaan, laihoja ne oli kyllä ja paskasia ja huonolla karvalla, mutta muuten jotenkin "ilosen" olosia.
Noo, ehkäpä ne siitä selviävät. Paha mennä mitään tuomitsemaan kun ei niistä mitään tiedä.

Päivä oli kyllä muuten oikeinkin mukava :)
Lisäilempä eilisiä kuvia kun Antti ja Timi ottivat "mittaa" toisistansa tarhaillessa :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...