29. lokakuuta 2011

Pelto"kyntö" hommia..

Tänään mentiin tallille oikein porukalla. Pyysin Ninniä tallille mukaan ratsastamaan, kun hän oli itse kysellyt pääsiskö mukaan tyttöystävänsä kanssa, jotta tämäkin Antin tapaisi.
Tapasihan hän, 5 metrin päästä kun ei uskaltanut rassu lähemmäksi tulla :)
No, kaikkihan meistä ei ihan heti hevosen ystäviä ole. Onhan tuo niin hieno, "iso" ja uljas eläin, että pienempiä pelottaa. Kihihih^^


 Noo, Ninni sitten ratsasteli ja minun piti vaan kuvailla. Kaikki meni hyvin ja tuntu että ei tuo pelto liukas oo vaikka ilman kenkiä meneekin, hyvin Antsa pystyssä pysy. Kunnes, heidän laukatessa yhtäkkiä vaan Antilta jalat alta, Ninni kieri maassa pitkin peltoa ja ruuna meni ihan selälleen. Kummallekkaan ei onneksi käynyt mitään, molemmat vähän säikähtäneenä ja pöllämystyneenä istuskelivat hetken maassa. Anttikin nimenomaan ISTUI ja käänteli päätänsä ennenkuin nousi ylös. Oli ruuna niin hölmistynyt tapauksesta, kun ei oikein ymmärtäny että mitä tapahtu. Onneksi, ONNEKSI kummallekkaan ei käynyt mitään.
Satulaankaan ei onneksi tullut mitään, vaikka katolleen ruuna menikin.


 Ninni jatko vielä hetken ratsastelua, kunnes uuestaan laukatessa menetti tasapainonsa ja tippui selästä. Senki jälkeen kuten hevosnaisen kuuluukin, nous takas selkään ja jatkoi hetken ratsastusta vielä.


Sen jälkeen kaiken huipuksi könysinki ite vielä Antin selkään ja ratsastelin hetken.
On se vaan hiano poika.3 kommenttia:

 1. Uusi lukija ilmottautuu! Kaunis tämä Antti!

  Itsellä myös ensimmäinen hevonen oli lämpöönen ruuna ja muistuttaa ulkonäöltä Anttia, tokikin vissiin meirän Risto oli pienempi..

  VastaaPoista
 2. http://vilriikka.blogspot.com/2011/07/sly-dixie.html

  Täälä linkin takana siis Risto..

  VastaaPoista
 3. Kiva! Täytyy mennä katsomaan ristoa ;)

  VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...