21. lokakuuta 2011

Hmph, aina ei mee hyvin..

Eilen en enään tallilta tulon jälkeen jaksanu kirjotella, niin jos nyt sitten.

Käytiin Antin kanssa eilen reippaampi lenkki maastossa ja sitten väännettiin hetki pellolla.
Talliin mentiin ja kamat pois ja hevosen hoitoon.
Hoitoa tulikin sitten normaalia enemmän, kun meidän niiiiiiiin kauan hyvin toimineet ja kestäneet suojat saakin heittää roskikseen. Yhyh, rahan menoa ei voi estää.

Takajalkojen hivutussuojat olivat sanoneet työsopimuksen irti, neopreeni pehmuste oli hankautunut molemmissa suojissa rikki ja olivat hiukan menossa valuneet, joten pienet hankaumat, juuri hitusen iho rikki jaloista ja verillä. Voi jehna.. Uusia suojia siis etsimään, taidan takasiin etsiskellä ihan Jännesuojat, jos pysyisivät paremmin jalassa kun tulevat ns. "jalan ympäri", toisin kuin pelkät hivarit. Etujalkojen suojat onneksi vielä menee käytössä hyvin. Hieman on kiinnitykset löystyneet ehkä, ovathan ne melkein kaks vuotta jo päivittäin käytössä ollut.

Siinä sitte jalkoja tutkiessa ja hoitaessa, päätin ottaa herralta kengät pois. Oik.takajalan kenkä kun ei ollut enää kun toiselta puolen kiinni, naulat pudonneet toiselta puolen. Otin sitten joka jalasta kengät veke ja vuolin kintut sellaiseen kuntoon että pysyvät (toivottavasti) läjässä kengittäjään tuloon asti.

Elikkäs siiis, suojia ostamaan, kengittäjää tilaamaan ja onpahan tallilla rokotuspäiväkin tuloillaan. Rokotellaan Antti, Timi ja Aatu varsuli.

Harmikseni, ette hassut muutamat lukijamme, saa uusia kuvatuksia vielä ainakaan ;D

7 kommenttia:

 1. Antti pitäs rokottaa vasta sitte joskus tammikuussa, puoli vuotta sen niinkö ei viimeksi laitetun vaan sitä edellisen jälkeen, ko se ohjelma piti alottaa uusiksi jos et nyt muistanu :)

  VastaaPoista
 2. Juu on se rokotuskortti tallille jne :) mutta ei siitä haittaakaan oo vaikka vähän etuajassa :) laitetaan nyt marraskuussa samalla kun tallin muillekkin polleille, ei tarvi sitten vain antin takia hommata lekuria sinne :)

  VastaaPoista
 3. niin tuleehan se tietenki halvemmaksi, ko ei tarvi ko kerran ne matkat maksaa. :) Mites Antsa on muuten siellä viihtyny? :) Julle ei ole saanu uutta kaveria. "/

  VastaaPoista
 4. Niinpä niinpä.
  Tosi hyvin on viihtyny, papasta on tullu "varsa" :) Ihan on muuttunu luonteeltaan mitä on ollut :)
  Kuinka teillä on Tessan kans alkanu sujumaan? :)

  VastaaPoista
 5. Hyvin, tässä rikotaan ennätyksiä ajanmittaan ja huomenna pitäs tulla pälvi rokottaan. Niistä on tullu aimen kans ihan parhaat kaverit. :)

  VastaaPoista
 6. Nonni :) Hieno juttu! :) Kisoja vaan kiertelemään ;)

  VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...