4. marraskuuta 2011

Muutoksen tuulet vie muutto hommiin.

Tosiaan, kuten tuossa pari päivää sitten kirjottelin, niin nyt on asiat varmistuneet joka taholta ja meidän matkamme kulkee tästä Lahdesta n.20km Vääksyyn päin, Asikkalan Urajärvelle. Oikein mukavaa maaseutua :)

Menen itse töihin Maaseututallille missä panostetaan laadukkaaseen kilparatsastukseen aluetasolla. Enkä vaan pelkäksi hevosenhoitajaksi, vaan Tallimestariksi sinne siis.
Tilan sivuja voi käydä katsomassa täällä.

Antille järjestyy tallipaikka samasta tallista, niin ei tarvitse sitten minnekkään kauas ajella heppaa hoitelemaan. :)

Ruunuli siirretään viimeistään kuun vaihteessa uuteen talliin.

Villähteellä tuhlaillaan päiviä tämän kuun loppuun vielä välillä töitä tehden "kenttä" työskentelynä, sekä sitten painellaan vaihtelun vuoksi Roope-ruunan ja Julian kanssa maastossa. :)

Eilettäin Antti saikin monot jalkaansa ja sain ostettua toissapäivänä uudet takasuojatkin, niin saa pappa taas päästellä, ja mikäs sen mukavampaa kun on vauhtikirikaverikin juoksemassa rinnalla :)


1 kommentti:

  1. http://kavioillakoparoilla.blogspot.com/2011/11/millainen-hevosenomistaja-olen.html Nappaa yleishyödyllinen pohdintahaaste vastaan tuolta. :-D

    VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...