12. marraskuuta 2011

Peltorallia kauramopolla.

Peltoralleiluapa hyvinkin ja kauramopolla vielä.

Tänään yritin jotain työstää Antin kanssa pitkästä aikaa "sileällä" eli meillä näin pellolla. Aikani jaksoin sitä vääntää ja kääntää ja ravissa meni välillä oikein kivastikkin, kun ekaa kertaa siis "väännettiin" näillä hackiksilla.
Mutta oli paljon mukavampi, rauhallisempi ja herkempi ratsastaa näillä kuin mitä on kuin mitä on nivelkuolaimet suussa.

Kuviakin saatiin kun Roopen omistajan kaveri tuli J & Ruuperttia kuvvaamaan niin kehtasi sitten meistäkin jonkun räpsyn ottaa :)

Antti ja Ruupertti (Roope)   
 Siinä vaiheessa kun J ja Ruupertti pyyhälsivät pellolle, en jaksanu enään keskittyä meidän työskentelyyn sen kummemmin. Vähän jotain laukkaa ja ravailua, toki oltiin jo hyvän aikaa tehty töitä ennen kuin nämä tuli.
 Antti käyttää suutansa kuin sillä olis kuolaimet suussa. Vaikkei olekaan :D Hassu ruunuli se on.


Oli meillä jotain erimielisyyksiäkin tänään. Kun tällehän on siis tuo pystyyn nousu opetettu joskus ennen mulle tuloa peruutusavuista, niin tänään ei olis millään voinu peruuttaa vaan piti vaan nousta pystyyn. Muutaman kokeilun jälkeen herra sitten kuitenkin peruutti ja lopetettiinkin se harjoitus siihen, jotta molemmille jäi hyvä mieli :)


Mutta kerrassaan mukava päivä kyllä!


6 kommenttia:

 1. miten pitkään tää on ollu sulla ja millanen tausta tällä on? aika typerää opettaa tuollaisen perusapujen tilalle joku pystyynnousu(siis tyhmää siltä ent. omistajalta, ei sinulta:D)Varmaan tarvitaan kärsivällisyyttä opettaa pois, mutta sinulla sitä tuntuisi olevan:)

  VastaaPoista
 2. Huhtikuussa tulee 4vuotta :)
  Juu, on se surkea temppu kyllä nuista avuista opetettuna. Välillä on päiviä että peruuttaa joka pyynnöstä ihan normaalisti ja välilä sitten näitä päiviä että ensin kokeilee tuota pystyyn nousua ja sitten vasta peruuttamista.

  Ravihevosena ollut ruotsissa pienen ikänsä, osaksi juossut myös suomessa.
  Sittemmin ollut vajaan vuoden 06-07? joillain tytöillä "ratsuna" ja sitten vajaan vuoden seissyt tarhassa tyhjänpanttina huonosti hoidettuna, kunnes ostin huhtikuussa 08.

  VastaaPoista
 3. Ok:) ootte kyllä 4 vuodessa edenneet paljon, kun katsoo noita kuvia:)

  VastaaPoista
 4. On se kyllä muuttunut siitä mitä oli :) Viimisen vuoden aikana tullut aivan ihana kaveri. Kiitos Oonalle Antin "koulimisesta" vaikka minun kans se ei paljon näytä siltä että mitään osais ;D

  VastaaPoista
 5. ihana blogi !
  liityin lukijaks (x

  VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...