1. kesäkuuta 2014

1. Kesäkuuta.

 Hirmu innokkaan näkösiä ruunia lähössä lenkkeilemään? 
Varsinkin tuo vanhempi kärryjen edessä ;)

 Niin se vain käänty jo kesäkuulle tämäkin vuosi. On kyllä menny aika hirmu nopeasti taas, hyvä kun on perässä pysyny. Tänhään kävimä Oonan kanssa liikuttelemassa äijiä. Lähin Antilla kärryillä ja Oona kiikku Taaken selkään. Hauskaa oli, ei taas vauhtia puuttunu pojilta. Mutta tuuletethiinpa Oonuskan pää kunnolla, nyt se jaksaa taas reenailla  ;)

Viimeviikolla käythiin siskojen ja veljen pojan kanssa lenkittämässä herrat, silloin oli Taake kärryjen eessä ja mie ratsuilin Antin. Jokunen kuva alla siitä reissusta.



Piti yrittää jokunen räpsy saaha ottaa tänhäänki, puhelimella tosin niin laatu sen mukanen ja nämäki vasta loppumatkasta kun oltiin jo melkein kotona. :)
Taakelle viime keskiviikon madotus teki tosi terää, eli matolääke oli paikallaan. Satulan kohdan talvikarvat putoaa kerta heitolla jo ja kesäkarva alkanu kasvamaan ihan silmissä jo muuallekin kuin kaulalle. Samoten tuo sen parta (mikä on saksittu lyhyemmäksi) on alkanu irtoamaan hyvin. Jospa siitäkin pian saadaan oikea kesämies ja herra vois kylkiluunsakin nyt samalla piilottaa näkyvistä :)


Lenkin jälkheen pesin pojat ennenkö ne pääsi takasin laitumelle, oli sen verran hikinen lenkki molemmilla. Oona leikki minun kameralla ja sai aikhaan jotaki räpsyjä pojista :P





Taaken mielestä vesi on Ällööööö!

Taake söpistellee taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...