29. toukokuuta 2014

Ponimus

Ensi kertaa elämässä ponin omistaja, ja onnellinen sellainen. Veikkaan että olen ollut enemmän täpinöissä ponista, kuin 10v pikkusiskoni. Hih, hassua, ponit vain ovat niin valloittavia, ei sille mitään mahda.
Pitemmittä puheitta esittelyyn ponitamma Mira;


Mirahan on entinen, lahjakas raviponi joka on tienannut ihan kivan summan rahaakin. Meille tammuska muuttaa lähinnä seuraponin virkaa pitämään ystävältäni, mutta mielenvirkistykseksi tullaan välillä kärryttelemään sekä talutusratsun virkaa pitämään pienimmille sukulaisille.
Nyt olisi kuitenkin ihan ensimmäisenä ponin tulevaisuuden katselmiin ponivauvan saaminen, joskos ehkä ensikesänä saattais pieni varsuli tupsahtaa maailmaan. Sikäli mikäli kaikki mennee niinkö olhaan suunniteltu :)

Eilen 28.5. poni matkasi pienen komean raviponi orhin tykö heilastelehmaan. Piämä sormet, varphaat ja kaviokki pystyssä että meillä tärppäis ja kaikki menis hyvin.Ruunimukset viettelee melko lailla alkanutta kesälomaa, välillä kärrytellen tai rennosti maastoillen. Taake onnistui jotenkin kummasti telomaan oikean takapolvensa alkuviikosta ja sitä on nyt kylmäilty ja vähän paikkailtu. Matokuuritkin ruunat sai eilen ja poni sai toissapäivänä. Jälleen olhaan siis näissäkin asioissa kartalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...