20. huhtikuuta 2015

Huijuippista


Niin se vain taas meni aikaa näitten postailuitten välillä. Monena päivänä on jo pitäny kirjottaa mutta ei sitä tietekhän ole konheele niin hyvin keriny. Puhelimella kyllä räplätty nettiä erhäänki otteesseen, mutta ei konheella. Puhelimella en kehtaa päivittää tätä ko son aina niin 'vaikeaa'.

Mutta asiaan, meän tallin poppoo tillaili omalla nimellä ja tallin nimellä varustellut softshell takit. Häätyy sanoa että nyt jälkikätheen ne onki yllättävän kivat, vaikka aluksi olin sitä mieltä että valittin kuitenkin tekstin ihan liian isoksi ja se näytti hoopolta. Joko olen jo tottunu tai jotaki muuta on tapahtunu, mutta tykkäänki takeista yllättävän paljon.

Aurora pääsi lauantaina ensimmäistä kertaa Tanelin kyytiin. Iita on tehny ihan hirmu paljon töitä Tanen kans ja se onkin mennyt hurjasti eteenpäin. Oikeastaan ne kumpikin on kehittyny paljon. Iitan ollessa töissä olin lupautunut liikuttamaan Tanelia ja kysyin sitten omistajan mielipidettä, josko käytettäisiin Auroraa kyydissä.


Taneli oli koko ratsastuksen ajan tosi rento ja kiva, ravikin sujui moitteetta ja välillä tuli ihan tosi hyviä pätkiä.
Samaan aikaan pikku Laura ratsasteli Anttia, pappa tekikin mainiosti töitä. Siinäkin oikein mainio pari valjakko.Viikonlopun tunnit suju tosi hyvin. Tyttöjä oli normaalia vähemmän mutta silti ihan kiva poppoo kasassa. Hauska kattoa kentän laidalla kun jokaisella oli "tallin" takki päällä :P Aivanko meillä ois joku isompiki talli taikka seura, vaikka ihan toisen seuran jäseniä olhaan vissiin jokainen. Eikä olla kyllä omaa perustamassakaan ihan heti (ehkä joskus kymmenen vuen päästä). Mutta ainaki on motivaatiot kohillaan ja porukalla intoa kun itse takkeja ehdottivat. Ihan loistava porukka, olen kyllä onnellinen näistä kaikista :)


Loppuun muutama kuva meän ratsukosta Aurorasta ja Taakesta. 


Mitä tykkäätte takeista?

2 kommenttia:

  1. Ruma fontti,teksti ja malli,värit on ihanat! Sininen olisi tosin voinut olla tummempi,punainenkin olisi ollut kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punanenkin on, mutta sen omaavia tyttöjä ei ollut tunneilla sunnuntaina.

      Poista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...