11. toukokuuta 2015

310 Vuorokautta


Täytyi Miralla eilen. Tisut on kasvahneet, maitotiehyetkin on täyttyneet ihan kohtuullisesti minkä näkee jo sivu seisonta kuvistakin. Saa nähhä kuinka kauan Juniori meinaa vielä mahassa matkailla. Mulla on semmonen kutina ettei ainakhaan paria viikkoa pitempään. Yövalvomiset alkakoon.

Mie odottelen vieläkin sitä orivarsaa, on se meinaan masuasukkina ainakin oikein rauhallinen. Eilen illallakin tunnin harjailin ponia ja höpöttelin juniorille ja pyytelin ilmoittamaan itestään. Vasta kun kyselin että onko se siellä enään hengissäkään jumautti se yhden kerran mojovan potkun että koko masu heilahti. Vaan siihenpä se "ilonpito" loppuki, ei jumhauttanu toista kertaa. Saa nähhä mikä kaveri siellä oikein on!



Ihanat ystävät lupasi kamerankin lainaan, jottei tarvihte vielä ommaa alkaa ostahmaan. Yritän sen nyt pikapikaa päästä hakemaan ja asentamaan talliin. Eipähän tarvi sitten juosta tammaa häirittemässä tallissa. Viime yön Mira oli nyt ensimmäistä kertaa yksin sisällä. Antti on ollu sillä jonkun yön kaverina, mutta nyt aattelin että ois parempi jos neiti viihtyisi yksinään, olisi enemmän tilaa. Vaikka jaetussa karsinassa ponille onkin ruhtinaallisesti tilaa, on se omalle mielelle mukavampi pitää koko tilassa.


Kävin välillä yöllä kurkkimassa kuinka poni karsinaan rauhoittui. Aluksi illalla se hetken käveli karsinaa ympäri, mutta malttoi sitten jäädä syömään eikä huudellu poikien perään. Fiksu mamma son jos se halvaa olla :)

Marketta ystäväiseni oli viikon meillä täällä lomailemassa. Oli ihana nähdä häntä pitkästä aikaa ja porista kaikista maailman asioista. Ja häätyyhän se sanoa että kun on mahti valokuvaaja ystävä kylässä niin kyllähän sen kuvaamia fotoja on pakko saaha! =) Koiria kuvailtiin yhtenä päivänä, ikävän harmaja ja sateinen viikko kyllä olikin. Eilen sitten innostuin puunaamaan ponia jotta saataisiin siitä vielä kuvat ison mahansa kanssa. Ilman että yksinäni yritän kuvailla. Paremmin saa sitä vähän "poseeraamaan", kun on kaveri kameran takana. Iso Kiitos siis ystävälle, ensinnäki siitä että viihdyit jälleen meillä ja jaksoit kuvatakkin <3




Jännää, jännää! Tisu kuvia ette vielä saahneet kun en ole niistä mitään hyvää kuvaa onnistunu saamaan. Joko non pimeitä, sameita tai muuten suttusia. Tarvis vissiin semmosen selhvie kepakon, jos sois hyvä tisujen kuvaus kapine?
Mitä veikkaat, kuinka kauan Juniori vielä masussa matkaa?

Kaunis mamma ja vähemmän kaunis omistaja, joka vois käyä vaikka kampaajalla jo....

8 kommenttia:

  1. Ihanaa, shettisvarsa! Meillekkin on tulossa samanlainen, kivaa saada seurata muidenkin odotusta! Meillä on laskettu aika parin viikon päästä, saa nähdä millon saadaan varsa. Ihana tamma teillä, toivotaan että kaikki menee hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi, kiva kuulla! Ei sinulla sattuisi blogia olemaan mistä seurailla teidän varsomista? Peukkuja teillekin että kaikki sujuu hyvin :)

      Poista
  2. Meitsi heittää veikkauksen kehiin ja sanotaan että se syntyy 26. päivä :) Ja son tamma!

    VastaaPoista
  3. Ainahan mie siun luona viihyn. olit sitte hyvällä tuulella tai känkkäränkkä :) kesällä tuun pitemmäks aikaa ni otetaan niitä mettänpeikko kuvia :)

    VastaaPoista
  4. Ihana Mira ja kauniita kuvia! Huikean kokoinen massu, taitaisi Vienankin masuasukki sopia tuonne! :D Jotain hyötyä muuten siitäkin, että on sellanen mahoton illalla kukkuja, lienee helppoa valvoskella tamman touhuja. Kunnon tissikuvapäivityksiä odotellessa. ;)

    VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...