29. marraskuuta 2015

Ponipoika puoli vuotta


Tämäkin postaus tulee nyt vähän myöhässä, mutta eikö se oo parempi myöhässä kuin ei ollenkaan? Maileri täytti siis puolivuotta 23.päivä. Jätkä on kasvanut ihan mahottomasti ja on jo melkein Miran korkuinen.

Eilen kokeiltiin räpsiä kuvia tallissa, huonolla menestyksellä kun kameran kapasiteetti ei ihan paras noihin sisäkuviin ole ja Maileria kun ei ulos saa viedä. Jokunen kuva kuitenkin saatiin aikaiseksi. Mittojakin yritettiin epätoivoisesti saada ja säältä näytti 92cm ja lautasilta 94-95cm. Iso poika.


Vieroituskin on aloteltu pikku hiljaa rauhassa. Mira on käynyt päiväs aikaan (kun olen tullut töistä kotiin) tarhailemassa ruunien kanssa. Aluksi Maileri vähän hätäänty mamman kadotessa ja pari kertaa nousi karsinan ovea vasten seisomaan, huuteli ja käveli karsinassa rinkiä. Nyt kun Mira lähtee ulos jää poika tyytyväisenä syömään heiniään. Muutaman kerran on välilä hirnahdellut kun Mira on hirnunut ulkona, muuten on ollut oikein rauhassa. Fiksu poika, äkkiä se hoksaa homman. Mailerista on tullut ihan hirmuinen pusuttelija nyt kun on ollut sisällä. Karsinasta ei ole "lupaa" lähteä ulos jos ei jätkä saa isoa, äänekästä muiskausta turvalle. Joka päivä meillä siis pusutellaan äänekkäästi tallissa, hihhi.Aurora tuli mulle apukäsiksi taas perjantaina. Hauskaa on ollut, eilen Mira pääsi ajolenkille pitämään hauskaa ja tänään lähdetään tonttuilemaan pikkujoulumyyjäisiin Taaken ja Miran voimin. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja tulee hauska päivä. Jospa kerkeäisin heti huomenna päivittämään tonttuilu kuvatkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...