13. heinäkuuta 2016

Hevoset kotosalla


Taas on päiviä kerinnyt vierähtää hyvä määrä. Tekemistä riittää ja aika menee huisin nopeaan ja tuntuu ettei itse pysy perässä. Kamera on päässyt ulkoilemaan tosi vähän, joku laiskuus tullut tähän kuvailuun, mutta ehkä se jossain kohtaa kaivetaan taas esille.

Hevoset haettiin sunnuntaina laitumelta kotiin kun sieltä tuore sapuska loppui. Nyt ne on olleet päivät vihreällä ja yöt pihatossa. Tyytyväisen oloisia tyyppejä on. Tosin kovin puskastuneita. Taaken mielestä ihan tyhjänpäiväiset asiat onkin nyt ekaa kertaa koskaan todella jännittäviä, ihan kuin ei niitä koskaan ennen olisi nähnytkään. Noo, eikhään se ohi mene kun pääsee taas normi touhuihin.



Toissapäivänä kävin Taaken kanssa kokeilemassa vielä kesken eräistä kenttää. Juoksutuskapsoni päähän ja baanalle - Ei se ihan niin mennyt. Kenttä on vielä liian kalteva toiselta pitkältä sivulta joten Taake ei siinä kykene tasapainoisesti liikkumaan, mikä tietää isännille lisää työtä. Omaan silmään kentän pohja ei näytä niin kaltevalta mitä se sitten olikin kun sinne hevosen vei. Onneksi on näinkin tarkka hevonen pohjastaan, vaikka toisaalta se on suunnattoman ärsyttävää. Vaan eivät voi miehet luistaa kentän teosta, kun tehdään niin tehdään kunnolla. Tai niin kunnolla kun siihen on mahdollisuus.



Eilen oli ihan tuskasen kuuma päivä ja ajattelin pitää Taakelle vapaa päivän. Tosin me lähdettiin sitten uimaan samalla kun Taneli lähti kahlailemaan. Taakehan on tähän asti kahlaillut vaan syvälle eikä ole suostunut menemään uimaan asti vaan eilen sitten mentiin. Onneksi kameran takana oleva kaveri ei kerinnyt ensimmäisiin sukelluksiin mukaan kun valui veden työntämänä selästä alas ja roikuin sitten Taake raasun harjassa rantaa kohti kunnes omat jalat ylsi maahan. Hevosen kanssa rantaan ja uusinta yritys. Nyt pysyin sitten kyydissäkin kun osasin varautua Taaken jännään loikkaan kun se lähti uimaan. Olihan se hauskan tuntuista. Ihan eri uimari mitä Antti oli.

2 kommenttia:

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...