5. syyskuuta 2016

Viimein kaikki liikkuu


Pitkästä aikaa meillä on sellainen tilanne että kaikki kaviokkaat pääsevät säännöllisesti liikkumaan. Putte vietti ansaittua lomaa meille muuton jälkeen ja se pidensi itse omaa lomaansa polkemalla toisen takakengän irti. Kengittäjä kävi kuitenkin perjantaina vierailemassa joten saatiin kenkä takaisin jalkaan ja samalla kengättiin uusi tulokas Paavo ratsun kenkään. Mailerin kavioiden hoito kesäloman jälkeen tapahtui myös suhteellisen mallikkaasti. Yllättävän hyvänä oli kesälomalaisen kaviot pysyneet vaikka vuolun väliin tuli 3kk:tta.


Mira on päässyt Tuiman kanssa liikkumaan ajaen ja Putte pääsi eilen ekaa kertaa maastoilemaan ponien mukana. Kovin oli rauhallinen kaveri ja maastoilu näyttäisi onnistuvan yksinkin kun ponit jatkoivat matkaa ja Putte tuli muutaman kerran edestakaisin poneista pois päin jotta näin katsoa miten se liikkui. Kyllä siitä vielä hyvä tulee.
Taake on kunnostautunut kenttä reeneissä ja eilen se teki tosissaan töitä naapurin Lauran kanssa kentällä samaan aikaan kun Aurora juoksutti Maileria. Enään ei tarvi kyllä Laurallekkaan huudella Taaken nappuloita, likka kyllä tietää jo miten tuo hevonen liikkuu ja se näyttää hyvältä vaikka ratsastaja onkin pieni.


Ja Maileri. Voi sitä poikaa. Otettiin ne koti mitat jätkästä ja se on heinäkuun alusta kasvanut vieläkin korkeutta. Tällä hetkellä mittari näyttää 100cm ja 103cm. Olen jo monta kertaa käskeny sen lopettaa kasvaminen ettei kasva ylitte. Tässähän saa kohta jännätä mitenkä käy.
4 kommenttia:

 1. Taitaa mennä Maileri yli. Tai jos kerta oikeasti vasta vuotias on! Mutta kyllä niille ylikorkeillekkin käyttöä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuotiashan se vasta on. Mailerin siskopuoli oli ensimmäisen vuoden aikana kasvanu kans mahottoman paljon ja nopeasti korkeutta, jonka jälkeen se kasvu on jäänyt taka-alalle. Toivotaan että meillekin kävisi niin :)
   Ja kyllä, käyttöä löytyy vaikka yli menisikin! Mahdottoman hyvä monitoimiponi tulee siinä tapauksessa. :)

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia! Teillä on tosi komeita hevosia!

  http://tallintarinoita.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...