25. marraskuuta 2016

Joulumieltä kaikille.

Meän talli haluaa osallistua Joulumieltä Toivottavien joukkoon. Haluamme tällä pienellä tempauksella ilahduttaa vähävaraisia perheitä.

Etsimme perheitä, joilla ei ole varaa lasten harrastuksiin, lasta kiusataan koulussa, tai on erityistarpeita, ollut paljon vastoinkäymisiä.

Rapsuteltaviksi, harjailtaviksi ja halittaviksi löytyisi omanlainen lauma hevosia ja poneja, tallipuput Ihana ja Bullero, kisu Hyrrä sekä useampi lappalaiskoira. Hevosilla pääsee ratsastamaan tai kärry/pulkka ajelulle.

Innokkaimpien kanssa voidaan touhuilla perheelle oma kummihevonen, jota voisi sitten käydä katsomassa useamman kerran ja tutustella hevosen omaan arkeen.

Meidät löytää Ylitornion Mellajärveltä, Ylitornion keskustaan 55km, Muurolaan 30km. Otathan yhteyttä krista_haataja@hotmail.com tai puhelimitse 0451532110.

Iloista ja rauhaisaa joulun odotusta toivottaa, Mäntylahen Tallin väki.


2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa! Olen nähnyt tämän haasteen Facebookissa ja lehdessä ja miettinyt, olisiko Ruusasta sellaiseen. Itsekin harrastin hevosia teininä ilmaiseksi vuosien ajan, kun perheellä ei ollut varaa maksaa tunteja. Sitä hyvää olisi kiva jakaa eteenpäin.

    VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...