19. joulukuuta 2016

Hyvää Joulumieltä - päivä

Osallistuimme hyvää joulumieltä toivottavien joukkoon vähävaraisten, erityislapsi perheiden tms. iloksi. Tässä oli postaus "ilmoitus" asiasta. Lauantaina meille saapui erityislapsi perhe tämän asian tiimoilta.

Taake sai toimittaa talutusratsuntontun virkaa ja perheen äiti sekä tytär kävivät kyydissä kentällä hetken pyöriskelemässä. Taake käyttäytyi oikein mallikkaasti vaikka uusia tuttavuuksia hieman jännittikin. Kaikki sujui suunnitelmien mukaan ja Taake pääsi tarhaan heinille mukavan ja rennon hetken jälkeen.


Hevostelun jälkeen suunnattiin katsomaan isompia hevosvoimia jotka eritoten erityispoikaa kiinnostivat. Poika oli hurjan reipas ja innokas tutkimaan koneita ja hauskaa tuntui olevan. 


Pienen pieni viiriäinen oli myös todella kiinnostava. Siltä tutkittiin siipien mittaa sekä pienten jalkojen koko naurattikin kovasti.


Iltapäivästä paistettiin makkaraa ja vaahtokarkkeja nuotiolla, juotiin kahvia ja kaakaota ja höpöteltiin niitä näitä.


Pääsipä isä ja poika nauttimaan talven ensimmäisistä kelkka höyryistäkin. Tämä taisi olla isän ja pojan tähtihetkiä päivän päätteeksi ennen kotiin lähtöä.


 Olen iloinen kun sain olla mukana tuottamassa runsaasti iloa erilaiselle, ihanalle perheelle. En voi sanoin kuvata sitä ilon ja onnen määrää kun näkee toisten yhteisen suuren ilon ja sen pienen ihmetyksenkin kaiken suuren ja erilaisen keskellä.

Suuret kiitokset perheelle kun kävitte ja sain luvan julkaista osan kuvistani myös täällä. Toivottavasti näemme vielä uudelleen. Lämmintä joulun odotusta kaikille.


2 kommenttia:

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...