20. maaliskuuta 2017

Taakeroinen


 Viime viikon lepposaa humputtelua Taaken kanssa alkuviikon kengityksen ja huippukylmä hoidon jälkeen. Keskiviikkona juoksutettiin ja torstaina kavuttiin satulaan.
Kyllä huomasi eron hevosessa huippukylmän jälkeen. Laukat on hetken kerenneet olla jo hieman hankalat Taakella pitää yllä kun takapää on ollut juminen. Liinassa kylmän jälkeen laukat nousi hyvin joten ajattelin kokeilla ne myös selästä torstaina läpi. Nyt ne nousi ruunalla tosi kivasti molempiin suuntiin, rauhallinen eikä edes vaikeampaan suuntaan kokeillut kaahata.

Kuvissa on itellä kauhea etukeno koko ajan. Huomaa että sitä on taas vaan yksin yritetty ratsastella ja pääasiassa maastossa. Tarvii ottaa niskasta kiinni itteä ja alkaa keskittyyn istuntaankin enemmän. Taas.
Loppukäynnit kaverin kanssa.Perjantaina Aurora höntsäili Taaken kans rennosti ilman satulaa. Ensimmäistä kertaa myös vähän ravi työskentelyäkin ilman penkkiä. Hyvää tasapainoa reeniä neitille. Alku tuntu hankalalta ravin kanssa Aukulla istua kyydissä mutta niin se rytmi sinne kuitenkin löytyi hetken hakemisen jälkeen.Putte käytettiin uusinta piikityksillä perjantaina klinikalla. Kavionivel oli täyttynyt hieman nesteestä joka kuitenkin tyhjennettiin jonka jälkeen laitettiin kortisoni ja hyalorun. Penetrolia saatiin myös kuureiksi annettavaksi kotia jatkossa ja poristiin että kokeillaan ainakin 6kk päästä eteenpäin ennen seuraavaa mahdollista piikitystä.

Kengitystäkin muutettiin maanantaina vähän, eteen laiteltiin rollerit ja ympäri meni kolmosen kenkä. Kolmonen sillä oli silloin meille tullessakin, mutta syksyn kelien ja kengityksen muuttuessa parempaan ruuna polki kenkiä irti ja samalla aina puoli kaviota mukana. Hyvin ne on kuitenkin kasvaneet kun nyt jo sai vaihtaa isompaan. Ja kengät on pysyny irtoamatta (kopkopkop) 2 kengitysväliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...