22. marraskuuta 2017

Ponin pakkasleikit


Minua on niin naurattanu ko Maileri ja Taake on ruvennu taas painimaan. Heinien syönnin jälkeen ne painii, aamulla, päivällä ja iltapäivällä. Yöllä en ole ollu seuraamassa painivatko, mutta veikkaan että saattaa siellä välillä painit olla käynnissä.

Sainpa yks päivä räpsittyä jonkun kuvankin kun Maileri yritti Taakea ja Simoa saaha painikaveriksi, heikosti siinä sillä hetkellä onnistuen mutta sai se kuitenkin jätkät rallittelemaan kaverina tarhaa ympäri. Niin ilosta oli meno että Simpparainen oli jättäny toisen etukengän tilsakumeineen päivineen yhden polun keskelle, onneksi sen sai helposti naputeltua takaisin jalkaan.
Hih, sainpa kuvia kun suomenruunakin yritti taipua leikkiin. Simppa on kyllä hauska, siitä näkee kuinka sitä haluttaa kans painia mutta joku sen luonteessa ei aivan vielä ainakaan anna periksi kunnon painille. Kunhan muka vähän näpsitään ja juoksennellaan "tarpeen vaatiessa".
Kummalla on komeampi irvistys?

Taake ja Maileri on kyllä löytäneet taas jonkin yhteyden joka on syksyn aikana ollut hukassa, nyt niitä onkin hauska seurata kun ne yhdessä touhuaa. Taake edellä ja kakkonen perässä.


puspusKyllä nauratti kun Simppa kengän jätti välille!Ponin pakkasrallia ja pomppu fiilis.Nöööön, Simpparainenkin vallan innostui!

Kokeili se Taakekin irrotella.


2v 5kk


Kuvailin seuraavana päivänä ikkunasta pikku paineja, kauhea räntäsae ja tuuli mutta se ei menoa haitannut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...