19. huhtikuuta 2018

Ruunat ja ponipoika Aatu


Sunnuntaina meillä oli jälleen valmennus päivä. Kauan on ollu meän vuokraajien kans puhetta että hekin voisivat osallistua valmennukseen jotta saisivat lisää nappuloita ruunien liikutukseen ja uusia ahaa elämyksiä, joita en itse osaa oikein selittää. Kiva oli kattella molempia ratsukoita kentällä kun kummankin yhteistyö ruunien kanssa on mennyt koko ajan vain parempaan.

Simppaa on kovasti naurattanut varsan rallittelut ulkona. Ponien tarha on ns. Keskellä pihaa ja pihattolaiset näkevät hyvin seurata niiden menoa.

Pikku kaveri sai nimekseen Aatu. Onhan se ihan Aatun näköinen. Virallinen nimi ehdotuskin on lähtenyt jo Hippokseen vetämään samalla kun ilmoitin varsan syntymän.


Onhan se kyllä hirmuisen ällöttävä, rohkea ja reipas. Luonteeltaan muistuttaa kovasti isoveljeä Maileria. Ei ole perinyt toisen veljen Tuimaepelin piirteitä. Aina on korvat hörössä kum ihmisen näkee. Mainio tapaus.

Tänään täytyy ottaa Aatusta uudet kuvat, nämä kaikki on jo muutaman päivän vanhoja. Tänään jäbiskä täyttää jo viikon verran, äkkiä menee aika!


2 kommenttia:

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...