1. toukokuuta 2018

Huhtikuu sujahti ohitse


Aatu kasvaa kohisten. Se on oikein rempseä ja rohkea kaveri joka seuraa tarkoin mitä ympärillä tapahtuu. Pihalla pärisevä pyöräkuormaajakaan ei saanut pojassa aikaan minkäänlaista 'pakoon' tunnetta. Mira sen sijaan ottaa aina vähän takapakkia tarhassa ison, keltaisen mölyävän hirviön nähdessään.
Kentällä pyörähdettiin viime viikolla seikkailemassa ekan kerran. Vitsit kun oli hauskaa päästellä kun äiskäkin viimein innostu ihan itse rallittelemaan!
Ekoja hienoja ravi askeleitakin nähtiin kentällä. Kerkisin saamaan kuvankin, vaikka kameran asetukset meinasi olla vähän hukassa.

Kenttä on kuvasta poiketen nyt aivan kesäkenttä. Hyvin on sulanut ja kuivanut. Pitää käyttää ponejakin kentällä taas, saavat juosta miten haluavat. Pihalla on vielä niin suuret hanget että varsa tarhaa ei ole voinu vielä laajentaa, mutta eiköhän sitäkin piakkoin.


3 kommenttia:

 1. Miten ihana varsa <3

  VastaaPoista
 2. Pikkuponi on kyllä todella suloinen! <3 :)
  Onko teillä vielä mitään suunnitelmia varsan varalle?
  En muista onko ollut täällä blogissa mainintaa, mutta onko tämä Miran viimeinen varsa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ollut puheissa. Jos tamma pysyy kunnossa ei varmaan ole viimeinen varsa, mutta luultavasti meille mirasta viimeinen. Aatu tulee jäämään kotiin Mailerin kaveriksi ja sen tulevaisuus on muuten auki. Katsotaan mitä hänestä kasvaa :)

   Poista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...