27. kesäkuuta 2019

Aatu eskarissa


Aatu pieni pesusieni on alotellut eskariaan oikein mallikkaasti. Kevään aikana se on kantanut valjaita pariin kertaan kentällä riekkuessa ja käsi ponina lenkillä ollessaan.

Nyt on kesäkuun aikana aloiteltu vähän ohjas ajo treenejä. Tämä on kyllä yhtä fiksu ja kiva opettaa kun on ollut Mailerikin.

Ensimmäinen ohjas ajo kerta. 

Tämä pikku blondi on muutenkin varsin metka kaveri. Siinä on todella paljon samaa luonteessa Mailerin kanssa. Pilke silmä kulmassa, aina jotain pitäs keksiä, mutta silti niin äärettömän kiltti ja nopea oppimaan asioita.

Tällä kertaa mulla on Aatusta laittaa tähän vaan puhelin kuvia kun ei nuissa arki askareissa oikein ole tuo järkkäri mukana kulkemassa. Helpompi kännykällä räpsytellä kuvia kesken touhujen.


Nämä kuvat on toissa illalta. Hienosti onnistuu ajot jo ilman taluttajaa. Liikkeelle lähdöt, pysähdykset, ravi pätkät ja käännökset on oikein hienolla mallilla. Ajatuksena oli laitella jonkinmoiset aisat perään ja sen jälkeen saa pikku äijä jatkaa omia juttujaan ilman eskari opetuksia. Tietenkin perus käsittelyt jatkuu kuten normaalistikin. Ei pääse elämään 'pellossa'.


Onhan se niin söpö blondi kameleontti kakara.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...