5. maaliskuuta 2020

Pollejen pomppu päivä


Kaikki tallin kaviokkaat (paitsi Ulpukka) pääsivät alkuviikosta vähän hyppelemään. Ihanat kelit on ollu päiväseltään vaikka aamusin pakkanen on hiponut -25:ssä asteessa. Taake sai alotella irto hyppelyt ja se niin nautti. Se menee kujaan ihan omasta tahdostaan kerta toisen perään. Sitä ei tarvi erikseen käskeä ja ohjailla, se niin tykkää hypätä.

Olisipa sille esteille kuski omasta takaa niin pääsisi hyppäämään useammin. Nykyisin sen hyppelöt on vaan näitä irtona menoja, mutta parempi sekin kuin ei mitään.


Alkuun pienempää estettä ja loppuun muutaman kerran 90cm ylitte helposti. Pave pääsi irrottelemaan Taaken jälkeen. Paavolle este hommat on vieläkin aika uusi asia, mutta hienosti ruuna loikki menemään kun se hoksasi ettei kuja häntä tälläkään kertaa syö elävältä. 80cm Paavo pomppi korkeimmillaan. Hieno pieni sydän otsa ruuna.


Lämpösten jälkeen olikin poni poikien vuoro. Maileri on jonkin kerran kerennyt irtohypytystä harrastaa sekä kerran ratsastajan kanssa hypännyt. Se hyppää helposti ja korkealta, kun alku rallatuksiltaan malttoi keskittyä itse asiaan. Maileri hyppäsi tällä kerralla uuden henk.kohtasen ennätyksen 90cm. Ensinnä mentiin pienempiä pomppuja isolla ilmavaralla.
90cm meni aika näppärästi yli.


Ponin pullottava heinämahakin on alettu saamaan aika hyvin kuriin.Blondi hulmuharja Aatu pääsi myös hyppäämään. Pikku miehen toinen kerta irtohypytystä ja se oli alkuun sitä mieltä että hyppikään ihan keskenään, hän ei kujaan mene. Aikansa juoksenneltua ympäri kenttää saatiin se pari kertaa käskemällä kujaan ja lopuksi se meni varsin hienosti itse sinne ja tuli korkeimmillaan 60cm esteen yli. Näppärä pikku blondi!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...