17. kesäkuuta 2020

Toiveita kesään 2021


Yllä olevassa kuvassa hieman Kiaran muutosta. Yläkuvassa 21.5.20 ja alemmassa eilen 16.6.2020 Tammuska on kaunistunut kyllä silmissä. Kaviot on saatu vihdoin parempaan malliin ja takkuturkki on poissa ja hieno kiiltävä kesäkarva vaan vahvistuu.

Eilen oli myös neitosen tiineysultra vuorokausilla 16 viimeisestä astumisesta. Hän oli vahvasti tiineenä. Hieman alkuun epäilin olisiko tärpännyt mutta ei kuitenkaan ollut kiiman merkkejä vielä näyttänyt ollenkaan. Nyt sitten toivotaan että pikku veijari pysyy sitten kyydissä loppuun asti ja saataisiin ensi kesälle ravivarsa!  Olen kyllä niin innoissani tästä yhdistelmästä, ilonen että se on ainakin tähän asti onnistunut jo.

Coruscate Chiara x Jokimäen Banaani 177 SH
Varsa tulee olemaan kolmanteen polveen asti raviponi. 

Kiaran ennätys on 2.46,3ly m.3.09,0ly. Kiaran isä ei esittelyjä raviponi piireissä isommin kaipaa, maailmanennätys poni Golda Apache 59,3aly-2.00,8ly. Emä on aikansa huippu ja silloisen SE-ennätyksen juossut Caiza SWE 2.12,9aly-2.14,3ly.

Banaanin ennätys 2.31,5ake-2.32,4ly. Ori on paljon ennätystään nopeampi poni, jolle on sattunut harmittavasti useampi tapaturma jonka vuoksi ei ole päässyt vielä uudelleen starttailemaan ja näyttämään parastaan. Bansun isä on Celex 2.31,4ly

Banaani jättää varsoilleen upeaa liikettä ja mahtavaa luonnetta. En voisi juuri ylpeämpi olla meidän ekasta varsasta Mailerista, joka on myös Bansun jälkeläinen. Hienosti uransa aloittanut poni joka vaan paranee koko ajan. Radoilla on vähän pöllölaukat vielä haittana, mutta kun ne joskus tasoittuu ponin toimesta niin ennätykset paukkuu.Mira on haettu viikonloppuna takaisin lapinlääniin. Se meni suorilta orin tykö kun oletettiin kiiman alkavan aika pian, joka muuten alkoikin juuri sopivasti.

Yksi pieni Maileri on laitettu tilaukseen Miran ja Banaanin toimesta ja meidän ihmisten toiveesta. Toivottavasti tärppää. Näissä kuvissa esiintyy Miran ensimmäinen tammavarsa Halla. Specific's Halcyon jonka isä on Sammalisen Konstantin.


Muori ja muorin Rinsessa.Tänään onkin ravipäivä, Maileri starttaa Torniossa 80m takamatkalta. Hyväksyttyä juoksua lähdetään taas hakemaan, mutta ponin tietäen hll voi olla hyvinkin mahdollinen tulos tauluun. Mikäli se malttaa ravata, ei voittokaan ole pois suljettu. Jännitettävää riittää taas tälle iltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...