12. huhtikuuta 2022

Taapero ja varsat


Eilen oli meininki pitkästä aikaa käyä irtojuoksuttaan Taake ja ponit kun ponin pallukatkin pysyis kentällä pystyssä kun ei ole kenkiä. Taaken kun löysäsi irti se muutaman rallikierroksen veti ja mie totesin että ei tämä oo hyvä kun oliki tuota lunta siellä enempi ko kuvittelin. Ruuna kuitenki nautti puhtaasta märästä lumesta kunnon piehtaroinneilla minkä takia se on itekki näissä kuvissa ihan märkä. 

Mulla on kameran asetukset vähän hakusessa ko yritän taas opiskella sen käyttöä, joten tarkennukset ei oo ihan kohillaan. Vaan silti pakko laittaa nämä tänne talteen.
Vanha ruunaki jaksaa vielä jalkaa nostaa kuitenkin.


Lumen määrän takia ei tarvinu kyllä miettiä että käytetäänkö poneja kentällä. Juu ei, varsat sai nyt tyytyä käymään vaan narun päässä kuvattavana. Mette 11kk ja Halla 1v 11kk. Ensin kuvat Metestä.


Tuulitukka.
Mäntylahen Mirakle 

Specific's Halcyon "Halla"Kummallaki ois ollu virtaa touhuta muutakin kuin seisoskella paikoillaan. Melko keveät on etupäät molemmilla likoilla. Vähän piti kokeilla onko pakko seistä, muttakun oli pakko niin sitten taas seistiin. Mette ei eilen ollu ihan niin kärsivällinen seisoskeluun kuin yleensä, mutta se on kyllä ennen saanu rallitella kentällä ennen seisoskeluja. Hyvä oppia tähänki ettei aina pääse rallittamaan kun narun päähän joutuu.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...