7. heinäkuuta 2014

Tuplaten...

Tuplabuukkaus sattuki nyt ko unohtu äskösestä postauksesta kokonaan tämän päiväiset mukavuuet!
Antti ja Jönssi lähtövalmiina :D
Oonan kanssa suunnistettiin samoihin aikoihin hevosten tykö, tarkotuksena suunnata niitten kanssa rannalla käymään. Oona Pablolla, mie Antilla ja ottaisin Jönssin käsihevoseksi.
Vähän mietitytti että kuinkahan tuo toimii käsihevosena, varsinkin kun oli puhetta omistajan kans vesihommista ja hän kertoi Jönssin inhoavan vettä.

Rannalle päästiin helposti, Jönssi oli kuin vanha tekijä käsiheppana. Hieno, pieni suuri ruuna! Antti tallusteli niinkö aina, suoraan veteen. Se tykkää niin uimisesta. Jönssi tuli vesirajaan asti perässä ja jäi nuuskuttelemaan ja ihmettelemään noita pieniä aaltoja. Sitten se hassusti loikkasi veteen ja kiersi minut ja Antin ja jäi seisoskelemaan meän kanssa siihen :)Pablo jumitteli vielä rannalla Oonaa härnäten hihi. Niitä ootellessa met ruunien kans kahlattiin sen verta "syvälle" että Antin selässä minun persus kastu ja Jönssillä oli kivaa. :)
Tuli se Pablokin sitten loppujen lopuksi veteen, kun oli todennut ettei nuo kaksikaan ruunaa sinne hukkuneet...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...