30. heinäkuuta 2014

Vihdoinkin.

Vihdoin ja viimein asuthaan semmosessa paikassa mihin hevosetkin saathiin.
Olen niin oottanu sitä. Nyt saan viimein lopettaa ressaamisen pikkuläppien, huonon hoidon, tms surkean talli ilmapiirin vuoksi. Tästä lähin jos joku ketuttaa, eivoi kun syyttää itseään!


Antti ja Jönssi muutti kotiin ensin, kumpikin hyvin tyytyväisinä siirtyivät autosta suoraan aitaan, kun on ruokaa on kaikki hyvin. Meillä ukkostikin hevosten siirtopäivänä, Jönssi sitä vähän ihmetteli joten pidin poikia hetken silmällä keittiön ikkunasta.
Ukkonen siirtyi kuitenki nopehhaan, niin tulin siihen tulokseen että kyllä pojat pärjää. Niinpä hyppäsin authoon, jyllenin keula kohti sinettää.
Ponin haku kotiin, viimeinkin!

Poni kävi rovaniemellä ultrassa 22.pv. Eläinlääkäri kerkisi saada ultran sisään ja samassa huudahti "tuossa"! Siellähän se oli, näytössä suhteellisen suuri.musta pallero, pikkuinen on tulossa, pullat uunissa jnejnejne. Miten sitä kukanenkin haluaa sanoa.
Mira mamma on siis suomeksi sannottuna tiine, TIINE!
Nyt vasta saama alkaa jännithään, pari viikkoa vielä ja käydään uudelleen ultrassa, varmistuksessa vielä:)

Kaunein poni <3
Poni tuli hyvin poikien kanssa toimeen, mitä en kyllä isommasti epäillytkään. Hieno lauma :)Päivittely on nyt taas hidasta kun tietokone sanoi työsopimuksen irti, mutta yritän päivitellä puhelimella näin välillä. On tämä kyllä ärsyttävää näppäämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...