13. lokakuuta 2014

Taakeroinen

On tullut kotiin!
Kauhea että oli ikävä ruunaa mutta nyt se on kotona, vihdoin.


Ruuna on muuttunut niin ratsastettavuudeltaan kuin luonteeltaankin. Siitä on tullut sosiaalisempi ja iloisempi. Tarhassa tulee vastaan rapsutettavaksi kun ennen lähti karkuun, sekä se on heti valmis työhön. Tekemisen ilo on siis löytynyt :)


Eilen oli ensimmäinen tuntipäivä meillä kotona mihin Taakekin osallistui. Menin itse sen kanssa ekalle tunnille. Tarviihan opetusta itse kukin aina välillä ja huomattavasti useamminkin!
Alkutunnista oliki napit vähän hukassa, tosin jännitin ite omaa ratsastusta taas alkuun ihan turhaan minkä huomaa hevonenki, mutta loppua kohen tunti meni huomattavasti paremmin. Löytyi ne oikeat ajo-ohjeetki :D
Taake on kyllä ihan super, huippu ratsastaa ja mikä liike sieltä tulee!


Toisella tunnilla Taaken selkään kipusi sen pienempi omistaja, minun pikkusisko Aurora. Tästä parista tuletta kuulemaan jatkossakin.

Lauran ohjeistuksella Aurora löysi nopeasti Taaken ajo-ohjeet myös ja kaksikon työskentely oli tosi hienoa katottavaa. Aurora on jo niin taitava ratsastaja että olen ihan kateellinen ;) Jokusen kuvan sain räpättyä ja pienen video pätkänkin, mutta sitä en tähän hätään saa lisäiltyä tänne. Kuvat kuitenkin, on ne hieno pari :)P.S. Postaus ideoita sais heitellä, erikois/kysymyspostausta? Ideoita otetaan vastaan. 

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja hienoja kuvia! Kirjotat kivasti! :)

  - Mimmi

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus jälleen kerran!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! :) Postausideaksi voisin ehdottaa toivekuvapostausta, joka mullakin on just menossa blogissa. Joku videopostaus vois myös olla kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta ideasta, ja kommentista :) video postaus vakavaan harkintaan :)

   Poista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...