15. lokakuuta 2014

Auringonlaskun kuvia


Rakkain ikinä <3
Antti nimittäin.
Ihana ystävä on pitkästä aikaa kyläilemässä meillä ja sen kunniaksi sekä Marketan ihanien ideoiden ansiosta saatiin aikaiseksi tällaisia kivoja siluetti kuvia. Pikku pakkanen, auringon lasku, oma ranta, ikioma suurin rakkaus vierellä.
Ihan tuli sisällä tippa silmään kuvia katsellessa koneelta.
Niissä on sitä jotain. Minun mielestä.Nyt syysloman aikaan, poni pääsee parin päivän väleillä kärrylenkeille. Se onkin varsin reipastunut sekä kunto on jo pikkuisen kohonnut. Samaa 3km hölkkää ajellaan vieläkin, kotia tullessa poni ei puhalla, eikä ole ylirasittunut muutenkaan. Iloinen oma ittensä, hien määrä on kärryttelyjen lisääntyessä vähän vähentynyt ja askel on pikkuisen reippaampi :) 
Loman aikaan mulla on täällä apulaisia sekä vieraita. Pikku apurit pystyvät onneksi ratsastelemaan ruunia joten tällä viikolla ne pääsevät pitkille rauhallisille maasto reissuille. Siitähän ne tykkää :)
Tulevana lauantaina Antin olis tarkoitus startata Lauran kanssa Helppo D ja C ohjelmat Hirvaalla, joten sieltä sen jälkeen tulossa postausta taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...