22. lokakuuta 2014

Pyöreä vaan pyöristyy

Talvi karva paksuuntuu ja pörhistyy ja poni se vaan nauttii elämästä.


Kärrytelty on nyt 3km lenkkiä joka toinen päivä hölkkää. Kunto on kasvanut kyllä. Poni ei hikoa lenkillä enää niin "paljon" mitä ekoilla lenkeillä, sekä askeleeseen on tullut reippautta ja parempaa liikettä. Voidaan kohta jo vähän alkaa pidentämään lenkkiä hyvillä mielin. Mira selvästi nauttii kärryttelystä, ravailee menemään korvat pystyssä mennen tullen. Ihanuus karvaläjä :)

Antin lauantain kisojen aikana Mira ja Taake on selvästi tehneet parempaa tuttavuutta. Jos en hirveästi valehtele niin voin väittää nähneeni Taaken rapsuttelemassa Miraa harjan tyvestä. Höpsöt heppaset :)

Antin ja Larpan kisat meni muuten ihan kivasti. :) raviohjelmasta tuli 55% ja risat, mikä on antiksi ihan superhyvä. Hieno, jännitäjä pappa. Helppo c oli jo odotettavissakin ettei kovin hyvin mene kun ei ole päässyt laukkaa reenaamaan piiiitkään aikaan. Hienoja ne silti oli. :)

2 kommenttia:

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...