29. syyskuuta 2015

Elämä jatkuu

Vaikka Antin poismenosta on vasta vähän aikaa, olen yrittänyt jatkaa jokapäiväistä arkea niinkuin ennenkin. Perjantai oli hirvittävän raskas päivä mutta silti olo oli jollain asteella helpottunutkin. Kun tietää että toisella on kaikki hyvin eikä kipuja ole. Ikävä ja kaipuu on sanattoman suuri. Puoli sydäntä on poissa, yhdessä koettiin niin paljon. Liikutun joka päivä uudelleen kun ruunaa mietin. Olen surullinen, mutta samalla yllättynyt siitä kuinka Antti oli oikeasti niin monelle ihmiselle hyvin tärkeä. Selvästi me tehtiin joitain asioita oikein, eihän se muuten vois niin tärkeäksi tulla niin monelle, lyhyessäkin ajassa.


Lauantaille oli suunniteltu harjoitus koulukisoihin lähtöä ja sinnehän lähdettiin. Se oli hyvää, pakollista 'pakkotoimintaa' etten jäänyt sänkyyn makaamaan. Taake ja Forkku autoon ja menoksi. Menomatkalla vierähti muutama kyynel, kun mietin tämän matkan olevan ensimmäinen ratsastuskisa matka kotoa missä Antti ei ole mukana. Kauniin aurinkoisen syyspäivän ja mahtavien hevosten ansiosta kuitenkin selvisin siitä.

Tytöt ratsasti mahtavat radat 'kylmiltään'. Aurorakin oli viimeksi Taaken selässä ollut kaksi viikkoa sitten ja kelit on olleet niin huonot ettei missään pellollakaan ole pystynyt treenaamaan. Tämähän näkyi Taakesta, se selvästi testasi Auroraa. Tästä huolimatta (ja lävistäjällä vedetystä pukkisarjasta) ratsukko nappasi 52,73% prosenttia, mikä oli minun mielestäni tällä treeni määrällä aivan kelpo suoritus ekoiksi kisoiksi koskaan. Raviohjelmasta siis tosiaan.
Pahoittelut 'puhelin kuvista'. Tietokone sanoi työsopimuksen irti joten näpyttelen tätäkin postausta kännykällä enkä saa kuvia kamerasta ulos. Alemmat kuvat ottanut Elina Tryyki.Elämä jatkuu. Lauma on hieman muuttunut turbopapan pois menon jälkeen. Eniten tässä on mulle opettelemista olemaan ilman sitä tärkeintä ystävää, joka oli kanssani 7,5vuotta. Hevonen suurella H:lla. Hevonen jonka ei pitänyt elää sitä ensimmäistäkään yhteistä kesää, kun oli niin huono kuntoinen.


P.S. Lukijoille, yritän saada tietokoneen lainaksi jotta saan arvonnan piettyä kaikesta huolimatta ajallaan. Muistathan käydä osallistumassa!

3 kommenttia:

  1. Antti oli kyllä mielettömän upea hevonen ja en yhtään ihmettele että se ehti niin tärkeäksi meille kaikille tulla <3

    VastaaPoista
  2. Komppaan Lauraa. Antti oli niin mahtava ja ainutaatuinen suurella sydämellä <3

    VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...