30. lokakuuta 2015

Aurinko paistaa risukasaankin?


Tänään on sellainen aamu hyvä aamu. Minusta tuntuu että aurinko saattaa sittenkin paistaa tänne risukasaankin. Kirpsakka pakkanen rapiat -12 astetta ja aurinkokin paisteli hetken, kunnes sen lämmittävä vaikutus nostatti sumun jonka taakse se sitten jäi. Järvikin on parin yön aikana saanut jää pinnan, tosin huomisesta asti lupailee taas plussa kelejä, joten meidän kelirikko vaan jatkuu.
Eilen töiden jälkeen nappasin Miralta tikit pois ja päästin ponit ulos. Olipa muuten jokseenki vistoa nappaila tikit irti. En ole sitä koskaan ennen tehnyt. Oikein todella ällöttävää vetää narut pois, hyi. Ei kiitos toista kertaa jos saapi toivoa.Olin aikasemmin päästänyt Masin ruunien kanssa jo pihatto tarhaan. Näkyy herra Iso herra ottavan lauman johtopaikan itselleen. Taakekin on luovuttanut paikkansa ilman sotia. Pienet hokan naarmut Taakella on persauksilla, ettei se ihan pelkästään korvien liikettä ole tahtonu uskoa. Mutta vähälläpä ne selvisi, kun miettii kuinka paljon ne Antin kanssa aikanaan matsailit. Parempi näin.
Ponit passasi Masin mielestä porukkaan ihan hyvin, olihan se nähny net jo aiemmin samassa tarhassa lauantaina. Tuo pieni musta pallero on sitten ihmeellinen, varmaan vain sen vuoksi kun se on niiin pieni. Mailerihan alkaa olla kyllä kohta Miran korkuinen ja omistaa kohta ihan samanmoisen mahankin, vaikka ne on vähemmällä ruokinnalla sisällä olleetkin kohta puoltoista viikkoa. Mutta kuitenkin, kasvanut on kohisten koko kakara. Joku päivä ko saan apukäsiä pitäs ottaa seisotus kuvat jätkästä :) Yksin on niin hankala sitä nyt kuvailla ja seisottaa samaan aikaan.


Kengittäjä kävi tiistaina. Kaikki sai tosiaan Maileria lukuunottamatta hokat alleen. Hienosti nuori jätkä anto kaviot vuolla. Käytävällä seisottiin ja saatiin mahottomasti rapsutuksia, eikä ollut mitään ongelmia. Masin takasen hankkarivaivaan laiteltiin laseria, sekä selkään sai myös. Selästä aukesikin useampi lukko. Jalan turvotus on laskenut ihan silmissä, sitähän ei ole ultrattu mutta repeämä on about 1,5-2cm kokoinen hankkarin ulkohaarassa pelkästään. Vähän on vaurioitunut jännetuppikin, kun osa turvotuksesta on sieltä peräisin. Mutta vaiva ei siis tunnu niin isolta, miltä se meille saapuessaan näytti, kun oli niin turvoksissa. Eiköhän se siitä sitten ala parantumaan, hiljaa hyvä tulee.

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia Mailerista! Varsinkin nuo "häntä tötteröllä" -kuvat ja tämä viimeinen pääkuva! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nykyisin se ravailee koko ajan häntä pystyssä! Hauska tyyppi ;) kun vaan saa apukäsiä niin saisi muitakin kuin persus kuvia ;)

   Poista
 2. Hei saat kuvahaasteen! http://reetuli.blogspot.fi/2015/11/kuvahaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, tämä taisi tulla jo toiseen kertaan. Koetan mahdollisimman pian tehdä =)

   Poista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...