26. helmikuuta 2016

Klinikka uutisia


Täällä on pietty lähes täyellistä lomaa, sairaslomaa. Ainoastaan ponit ja Leimu on päässeet liikkeelle, ruunan rupsukat on olleet täyslevossa karsinoissaan. Mira on liikkunut ilman satulaa humputellen kentällä, vieläkin innokkaana liikkuu joten lenkkeilyt sallittakoon hälle. Mamman jaksamisen mukaan sitten vähennetään liikuntaa tästä vähäisestäkin määrästä. Leimu on päässyt liikkumaan ohjasajon voimin ja tamma tykkää selvästi hommasta. Se myös liikkuu paremmalla askeleella kuin aiemmin ja on tamma saanut jo vähän massaakin kerättyä.

Maileri on päässyt taas painimaan Forkun kanssa. Kuviakin saatiin, tosin niistä ei mitään superhyviä tullut kun heti kentälle päästyä alko satamaan lunta. Ja sitä on satanu. Ei viime talvena näin paljon lunta kyllä ollut. Ponikin hukkuu jo lumeen jos sen umpiseen työntää.


"Kyllä kaatuu kun oikeasta kohtaa nappaan!"


"Eehhehehehee..."

Huuuurrrjat orhit.


"Lällälläää..."Bojoiiiing...
Vuoren vallotusta?
Keskiviikkona ajeltiin ruunien kanssa klinikalle. Hevoset meni autoon moitteetta ja klinikalla käyttäydyttiin hyvin. Mitä nyt Taneli oli into piukassa koko ajan, pääsihän se ekaa kertaa kuukauteen tallista ulos. Klinikalla se vähän häsysi ja juoksuttaessa raviin lähtiessä herra veteli Iidan vierellä hienoa pukkilaukkaa. Ei tainnu olla kipeä? Ei, ei ollut. Käynnissä ei ontunut enää lainkaan, ravissa pieni ero. Ell sanoja lainaten ruuna on "yllättävän hyvin" parantunut. Vielä mennään kuukausi saikulla, tosin päivät saa olla jo sairastarhassa ja yöt karsinassa. Taneli viihtyy kun saa olla ulkosalla, viimein.

Uuet suittet

Taake ei ontunut jalkaa enään lainkaan juoksuttaessa, eikä se reagoinut taivutuksiinkaan. Super! Jalka kuitenkin ajeltiin ja ultrattiin varmuueksi. Kaikki jänteet oli ehjiä. Mistään ei löytynyt mitään vikaa, ihan huippua. Voiko sanoa että makso turhasta? Ei voi, kyllä se on omalle päälle tosi hyvä että asia selvisi eikä tarvi miettiä onko joku jänne reagoinut vaiko ei. Eli ontumisen syy täytyi olla joku naula joka painoi aiheuttaen hyvin epämääräisen reaktion sääreen. Mutta parempi näin!

Taake saa huomenna palata normaaliin liikutukseen, pihaton normaaliin elämään se pääsi heti klinikalta tultua. Toivottavasti nämä vastustamiset nyt oikeasti vähenis ja vaikka loppuis ja pääsis elämään normaalia arkea. Kaikkien kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...