27. marraskuuta 2018

Karvapallot ja nakukalle


Taake toteaa että nyt ei selkään ainakaan ota kylmä kun reenatessa satulan alla lämmittää poron talja. Talja on kiropraktikon suosittelema kokeiluun, kotikäyttöön treeneihin. Vaikka meillä tekninen satula huopakin on olemassa ja käytössä, Taake on silti viime keväänä jo kehitellyt selkään hikisimpiin kohtiin ihohuokosten tukkeumia. Pienet patit katoaa Hiljalleen mutta tympeitä ne ovat vaikkakaan eivät onneksi kipeitä ole.Jonkin aikaa epäilin kovasti taljan sopivuutta satulan alle, mutta se tuntuu olevankin aivan jees. Se myös näyttää muokkaantuvan lämmetessä hevosen selän mukaan. Tähän astiset kokeilut varsin positiivisia.

Kuten kuvistakin näkee, Taakella on ihan jäätävä heinäpömppis. Syksy meni pitkästi tosi vähällä liikutuksella ja pelkällä syömisellä ja olemisella. Tästä nyt yritetään päästä eroon, kovaa treeniä siis tiedossa.Simpan satulan alta saatiin etuosasta vähentää fyllinkiä. Pikku hiljaa rupeaa pieni työmäärä tuottaan tulosta. Simpan kanssakin reenit on suunniteltu lisääntyvissä määrin.


Maileri on kotiutunut. Se on kyllä hienossa kunnossa nyt, vaikka se ei kauaa ollu pois niin Riikka kerkisi saada sen kyllä hienoon kuntoon. Noin niinkuin heinämahan kadotus operaation kanssa. Tässä jokunen kuva kun eilen riehuivat Aatun kanssa kentällä.


Nyt yritetään pysyä tällä linjalla, torstaina startataan Oulussa. Paalulta lähdetään liikkeelle taas. Kovassa porukassa Hyväksyttyä juoksua hakemaan.


2 kommenttia:

  1. Vau, onpa Maileri tosiaan upeassa kunnossa! Ja hienon näköisesti liikkuukin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä. :) Sillä on melko letkeät liikkeet, varsinkin ravi on sille luonnostaan niin helppoa.

      Poista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...