20. marraskuuta 2018

Orien vaihto viikot


Alkukuusta meidän joukkoon liittyi shettisori Jokimäen Banaani, Mailerin isä. Bansu tuli meille lomailemaan kaikesta treenistä kun taas Maileri meni Riikan hoivattavaksi täksi ajaksi parempien ajomaastojen äärelle.


Seuraava startti olisi mahdollisesti Oulussa 29.päivä joten sitä ennen Maileri palailee kotiin ja isänsä menee kotiin myös. Toivon totisesti että tämä muutaman viikon loma olisi tehnyt Bansulle hyvää. Sen ei ole edes tarvinnut nähdä valjaita meillä ollessa, vaan on saanut täysin nauttia pihatto elämästä porukassa.


Maileri on ollut siis Riikan (meidän startti kuski) ajettavana kotonaan. Välillä on ollut tosi outoa ettei Huiluri ole kotona, se kun on aina ollut! Ne on isänsä kanssa kovin samanlaisia sekä niiden hörinä on kyllä niin samankuuloinen, vaikka hirnuminen taas aivan eri. Bansulla on paljon kimakampi ääni kuin pojallaan.


Ainiin, mehän pyörähdettiin Aatun kanssa mätsäreissäkin. Oli kyllä hauskaa. Pikku mies osasi käyttäytyä oikein hienosti koko ajan ja katoksella seisoi kuin olisi sielä aina ollut. Ainoastaan kehässä se oli sitä mieltä että juokse kuule keskenäs eikä suostunut ravaamaan. Vasta toisen varsan kanssa yhtäaikaa se otti vähän ravia. Toki keli oli liukas, vesi jään päällä että sinänsä varsalta fiksu veto olla juoksematta, haha.Sijoitus oli siis 2/2. Mutta olen tyytyväinen. Meillä oli kiva päivä vaikkei ravattukaan ja Aatu matkusti ensimmäisen automatkansa kuin vanha tekijä. Fiksu pieni!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...