25. marraskuuta 2014

Taakekin tahtoo tonttuillaMuiden blogeista innostuneena päätin reippaan (aamutuimaan kävin naapurin eläintarhan ruokkimassa ja ajelin rovaniemelle ruokakauppaan) aamun kunniaksi yrittää ruan teon välissä käydä näppäämässä Taakesta tonttuilu "joulukortti" kuvia. Tottakai epäonnistuin omassa mahtavassa ideassa ja päivän kirkkain aika kerkesi mennä lentäen ohitte ko joku hääräsi puuhellan äärellä ruokaa tehden. Kuitenkin päätin käyä kuvien ottoa kokeilemassa kun sain kattilat pois liedeltä. Taake tarhasta, pikanen harjaus ja uuden turparemmin viritys suitsiin, tonttu"lakki" päähän ja menoksi. Mainio idea kerrassaan, mutta toteutus minun epävireessä olevalla kameralla ja  elämänsä aikana kärsihneellä suht ehjällä putkella kuvat ei ihan onnistuneet. Oli siellä toki yks vaiko kaks ihan kortiksikin kelpaavaa kuvaa.

Onko pakko?

 Näillä siis mennään, tympeästi Taakea kohtaan julkaisen meidän epäonnistuneet fotot ja säästellään niitä parempia lähemmäksi joulua ellei jonain päivänä oteta uusia kuvia kirkkaammalla kelillä :) Löysin Taakelle tosiaan viimein tuon leveän turparemmin. Koko syksyn olenki sitä ettiny, mutta löysin ja olen siihen tosi tyytyväinen. Se on ihan super pehmeää nahkaa kaikinpuolin ja sopii Taakelle.

 *Tonttuile yksinästi *

Tämä meän tonttuiluhan tapahtu tuossa omassa rannassa. Näissä kahdessa tekstin yllä olevassa kuvassa olhan vielä rannan puolella minkä huomaa kuvien "pimeisyydestä". Ranthan ei ennään oikein tuo valo riittäny puitten yltä, niin päätin mennä ja kokkeilla josko saatas jään päällä jokunenkhan kuva.

 * On se silti omaan silmään Kaunis ruuna *

Näissä jäällä olevissa kuvissa oli heti parempi valotus kun luonnon valo pääsi suohraan tulheen, eikä ollu puita eessä. Hehe, Taakeki niin oli innokas kuvattava, se on kuitenki oppinu seisohmaan aloillaan vaikka yksin touhuilenki. Vielä kesällä se ei seisonu paikallaan jos joku ei ollu pitämässä kiinni. Nyt mie jouvun kameran kans laukhoon 55m päähän vähintäänki että saan tuolla ainokaisella putkella otettua kuvia. Ehkä mie vielä joskus saan hommattua uusia putkia ennenkö tämä viiminenkin sanoo työsopparin irti.

 * Kohta se lopettaa ja mie pääsen syöhmään takasin ;) *

Taapero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...