18. helmikuuta 2015

Räjähdysvaara seikkailulla


Niin ne päivät vierii ja poni niiden mukana. Karvanlähtö on hyvässä vauhdissa ja sen kyllä huomaa. Paras ase tähän asti Miran irtokarvoja vastaan on furminaattori. Ah mikä keksintö, jouhien selvitys harja on myös ihan ehdoton ponin kutina kohtien rapsutteluun. Ruunat ei ole vielä isommasti alkahneet karvaa puothaan, Taneli tulee kuitenki hyvänä kakkosena ponin jälkeen. Siltä on alkanu vähitellen irtoamaan talvitakki kun poni jo aivan pölisee tuulessa. Poni alkaa näyttää varsa-, ja heinämahansa sekä karvojensa kanssa minun silhmään jo siltä että se vois räjähtää minä hetkenä hyvänsä. Ollappa sille poni kaveri jonka kans vois tarhata erillään toisista, sais piettää säännöstetyllä heinällä. Tuollahan tuo tarhassa nuohoaa Tanelin kans kilpaa viimisetki heinänrippeet ennen uutta satsia. Pitänee alkaa suunnittehleen jotaki ettei tuo ihan vielä räjähtäs liitoksistaan kokonaan.


229vrk takana  106vrk eessä.

Oman kalenterin mukaan tänään on vuorokausia täynnä 229, eli 106 olisi vielä pallerolla pyörittävänä. Tänään pallero kävi morjenstamassa kentällä aurinkoa Tanen mukana. Neitonen niin nautiskeli, silmät kiinni monessa kuvassa. Hauskaakin sillä oli kun sai taas ajattaa Tanelia kun ratsastaja oli juoksutuksen jälkeen kiikkunu kyytille. Poni kaahaa Tanelin ravin tahissa vierelle, siittä ohi ja junttaa suoraan eteen että toisen on pakko pysähtyä. On se melkonen ketku kuitekki.
Ilma oli kyllä mitä loistavin seisoskella kentällä. Pieni tuuli siellä kävi mutta aurinko lämmitti jo aika hyvin, pakkastaki vain reipas pari astetta. Mitä ihanin kevät sää, näitä lisää :)Pläää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...