20. huhtikuuta 2016

Missä kevät, kesä?


Taas on pari päivää pitänyt ihan karseita keliä. Keväisestä jo kaukana? Räntää on tullut melkein vaakatasossa kaksi päivää. Tänäänkin aamulla tuli räntää ja tuuli oli ihan jäätävä. Mailerinkin loimitin vuorettoman saetakin alle fleecellä ja Taneli sai fleecevuorellisen saetakkinsa myös ennen ulos lähtöä. Kyllä keljuttaa nämä kelit.

Tuulee niin että tukka lähtee.

Maanantaina oli vielä hyvä ilma ja kävin Taaken kanssa pitkästä aikaa kärryttelemässä. Ruuna olikin melko vauhdeissaan ja päästeli melko komeaa ravia menemään kun annoin pari kunnon spurtti pätkää ottaa. Yhdeksän kilometrin jälkeen olo oli melko rapanen ja suussakin oli hiekkaa, onneksi älysin ottaa ajolasit lähtiessä kärryihin. Näki sentään kattella ruunan hölkkiessä tuleeko autoja tms. 


Tänään ulkoilutin kameraakin hetken Mailerin ja Tanelin tarhassa. Maileri on niin hauska, aina kun se näkee että kävelen tarhalle alottaa se matalan hörinen ja tulee ravilla tai laukalla portille vastaan. Ihan sama mitkä painit sillä on kesken niin silti se tulee. Söpsö jätkä.


Meillä on taas tosiaan kentätön kausi joten kunnon ratsuilu kuvia saa odotella, jos ei päästä käymään maneesilla jossain tässä välissä. Taaken satulan sovitus rumba vaan jatkuu ja uutta odotellaan testiin. Tämän hetken ratsuilut koostuu siis ilman satulaa maastoilusta, käynti-ravi työskentelystä. Meitä pyyettiin Ruotsin puolelle koulukisoihinkin. Miten aina sattuu kisojen aikaan että me ollaan kentättömiä kelien vuoksi. Ottaapa päähän, ei pääse reenaamaan kunnolla ohjelmia että viittisi osallistua. Taake saattaa käydä pyörähtämässä ystävän ratsastamana. Saas nähhä mennäänkö, nekin on jo parin viikon päästä. Hauskaahan se olisi kyllä. Ainakin tuo ruuna viiä sinne vaikken itse sitä ratsastaisikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...