26. huhtikuuta 2016

Puskailut jatkuu


Puskailut jatkuu. Vuoraaja kävi parin kolmen viikon saikun jälkeen Taakeilemassa. Inhottaa kun ei ole sitä kenttää tällä hetkellä, mutta tuossa tiellä nyt meni jotain touhuta ja maastossa nyt onneksi voi väistöjä, avoja ja sulkujakin ihan hyvin reenailla. Sekä siirtymisiä ihan buenosti.

Tänään menen hakemaan postista testiin Kieffer Inzellin, toivottavasti se sopis tälle hankalalle apinalle. Kuvissa on jälleen lainasatula Tanelilta käytössä. Mie niin toivon että tuo Inzell istuisi. Se ei ainakaan käy liian pitkäksi, jos muuten istuu. Leveyttäkin voi tarvittaessa koneellisesti muokata. Jos iltapäivällä ei ihan kaatamalla tule vettä, kerkeän sitä tälle päivää jo testailemaan.  Saa nähä, taas, kuinka käy.


Kampaajalle ennen sunnuntain kisoja?

Sunnuntaina kuskaan Taaken tosiaan ruotsiin kokeilemaan koulukisoja. Sielläkään ei maneesin pohja ole kuulemma ihanteellinen joten Oona menee Taaken kanssa vain raviohjelman. Jotta "ekoista" kisoista jää myös ruunalle hyvä kokemus kaikkinensa. Maneesikin on kuitenkin tuttu paikka.


Jännä nähä kuin käy Taaperolle. Kyllä siltä pitäs raviohjelma mennä jo ihan nappiin kaikinpuolin, vaan sittenpä sen oikeasti näkkee. Mutta olettaa ainakin vois niin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...