12. maaliskuuta 2015

Hmm.


Hassua ja nykyisin jotenki harvinaista. Minusta tuntuu että mulla olis asiaa vaikka kuin paljon, mutta jotenki kun aukasee blogin sivun ei tunnu tekstiä syntyvän. Tosin se taitaa johtua siitä että nämä uudet työt on vieläkin mulle suht uusia ja ne verottaa oman energian tietenkin.

Hevoset voi hyvin, pääsevät taas viikolla vähän helpommalla. Olen yrittänyt kyllä jokaista liikutella, Antti ja Taake liikkuu vuoropäivin ja Taneli siinä sivussa minun tai omistajan voimin. Poni vaan möllöttää, välillä kentällä tanelin kaverina irti oleskellen ja touhuten omiaan.


Ainiin, Antti ja Taake on päässeet puoliksi karvoistaan. Nyt on herroilla taas enempi virtaa ja jaksamista kun on puolinakuna. Päivät ne viettelee ilman loimea tarhassa, mikäli ei sada lunta. Mutta nyt näillä hyvillä keleillä ne on olhee oikein tyytyväisen olosia. Ratsastaessaki mukavampi kun ne ei hikoa heti ensimmäisen kymmenen minuutin aikana hillittömän turkin vuoksi. Toivon todella ettei ne tukehtu tulevassa valmennuksessakaan kun maneesiin mennään, hih. Ehkä ne nyt jaksaa sielläkin kun on keveämpi olla. Klippasin ne puoliksi "loimi" klippauksen, vai miksikä sitä kututhaan. Kuitenkin samalla tyylillä millä Antti oli viime vuonnakin.

Viikonloppuna uusia kuvatuksia hevosista kun ei työt haittaa harrastamista ja kerkeän päivällä kuvailla vähän tarhamöllöjä, sekä piethän peukkuja että tullee uusia ratsastus kuviakin. Lauraa haaveilen kummankin ruunan selkään pitkästä aikaa, että saisi taas päivitettyä niistä parempia kuvia. Sekä tulisi kumpikin läpiratsastettua paremmin välillä jo ;)


2 kommenttia:

  1. Voi härre, tuon jälkheen ei malta kyllä olla ratsastamatta, josko otamma maanantaina treenit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eikhän ens viikon työt selviä tänhään niin jos ei ole ko yks paikka niin kerkeää sitte hyvin :)

      Poista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...