27. maaliskuuta 2015

Huppista

Aamukuva. Lämpösillä yön jäljiltä topat päällä kun on taas ollu -15 pakkasia. Päivät ne on ilman takkeja.

Sairastelu päivä on menny nopsaan tässä koneen äärellä. Kovasti yritin uutta banneria tehhä ja aluksi se näytti ihan hyvältä, mutta en enään tiä olenko itte siihen tyytyväinen siltikkään. Joku siinä ärsyttää. Häätyy tässä jonaki päivänä tehhä uus ko jaksaa tapella taas. Ollappa enempi lahjoja näihin ohjelmiin! Murh..


Jokatapauksessa, ulkoasua muutin myös vähän. Alko se sininen väriki jo tökkiä omaan silmään. Päivittelin myös esittely sivuja. Antin sivut sai lisää tekstiä, Ruudun takana linkki löytyy nyt etusivulta sekä Antin Tarina sen sivuilta on taas luettavissa. Lähipäivinä yritän touhuta myös muiden hevosten sivut valmiiksi.

Päiviä takana 266, 69 edessä

Aurora ja Laura on hoitaneet tämän viikon lämpösten poikien liikutukset. Itellä on ollu taas hitusen pitkiä työpäiviä ja jaksaminen aika vähäistä. Mutta eikhän tässä ala taas elämä voittaan.

Vuorokausia 266

3 kommenttia:

  1. Huomasin juuri, että tuossa sivupalkissa on linkki minun blogiini :) Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vain :) blogisi on lukulistallani, tuossa jokunen pyörii niin että aina uusin postaus nousee ylimmäksi. Helpompi pysyä 'listalla' itellä mukana kun ne tuohon päivittyvät ^^,

      Poista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...