1. maaliskuuta 2015

Enää 95 vrk

Vai mitenkä se pitäs aatella. Enään vai vielä? Aika on ainaki menny ihan sikanopeasti ja ponin massu on kasunu. Nyt ollaan jo kohta kolmatta viikkoa puotettu karvaa ihan rytinällä. Tartteko vähän ponia hipassa niin on karvaa joka puolella. Hihhei, kesä tullee. Lämpösistä pojista ei juuri karvaa irtoa mutta Tane on alkanu hyvänä kakkosena irrottaan talviturkkia vähemmäksi. Ainiin, ruuna ei enään kauan ole ylläpidossa vaan Iita on mennyt solmimaan itsensä Kavioliittoon ruunan kanssa. Onnea heille nyt ja tulevaisuuessa :)


Päivityksiä on jääny väliin sata. En vain ole jaksanu aukasta tietokonetta koko viikolla. Viime postauksessa hehkutin minun uutta työtä kiireapulaisena paikallisessa eläintarvike kaupassa. En keriny levätäkhän ko viikonlopun ylitte kaiken uuden oppimisesta kun maanantaina mulle soitethin ja tarjothiin uutta työtä henkilökohtaisena avustajana. Työ sisältää siis ihmisten avustamista kotihommissa, puiden kantamisessa, asioilla käymisessä yms. yleiskotihommia. Häätyy sanoa että tämä viikko tässäkin työssä on ollut ihan mukavaa. Enemmän näissä olen viihtynyt "ihmisten ilmoilla", kun yksin navetassa tai tallihommissa. Mukavaa kun saa auttaa ja raatata ihmisten kans. Tykkään :) Hauska kun vasta olin työtön ja yhtäkkiä muutaman päivän sisällä työllistyin kahteen paikkaan.


Pojat on liikkuhneet enempi ja vähempi ja Taake on reenannu nyt myös Auroran kanssa vähän laukannostoja. Hienosti se ruuna ne handlaa kyllä. Ihan mahtavaa. Jospa tässä tällä viikolla sais räpsästyä jonkun laukkakuvankin, tai otettua jotain video pätkää niin laittelen tänne teillekin nähtäville.


Mutta tässä jokunen kuvatus Aurorasta ja Taakesta tältä päivää. Meän "reenit" jäi melko lyhyeen kun kentälle päästiin tuuli ylty ihan hirveäksi ja lunta tuli vaakatasossa. Jonkun aikaa tytöt kuitenki viittivät ratsastaa siinä tuiskussa (Roosa oli Antin kanssa, ei onnistunu kuvat) kuitenkin ennen kuin palattiin talliin.




Ainiin, meinas melkein unohtua. Meille syntyi keskiviikkona tälläisiä ihanuuksia tällaisesta pariskunnasta. Tytöllä on toinen etujalka osaksi valkea ja pojalla on sydämen mallinen valkea merkki rinnassa. Innolla odotan millaisia palleroita näistä kahdesta kasvaa :)


3 kommenttia:

  1. Jääkö pennut itselle?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät jää, nämä lähtevät maailmalle. Uroksen omistaja on kiinnostunut tytöstä ja urokselle etsitään koti. Haluttaisi tietenkin jättää kotiin, mutta tähän hetkeen se ei ole mahdollista.

      Poista
  2. Ompas mielenkiintoista sitten kun Miran varsa syntyy! :)

    VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...