28. maaliskuuta 2015

Vauhtiveikot


Tällä hetkellä kun ei ole heposista mitään uusia kivoja kuvia, eikä oikein juttujakhaan niin ajattelin postata nuista paimenista vähän. Pakko päästä lisäämään viikon takaisia jäällä rällätys kuvia kun oli niin mukavaa.

Hieno, aurinkoinen keli oikein kruunasi meän hanki käppäily reissun. Omien koirien lisäksi menossa mukana oli siskon koirat Niehku ja Taika. Niehku on bordercollien ja ajokoiran sekoitus tyttönen ja Taika on pyreneittenkoiran ja pyreneittenmastiffin sekoitus. Kuvat puhukoon puolestaan taas.



















 Lihkkusta tuli räpsittyä pitkästä aikaa enempi kuvia sen ollessa yksin jäällä. Kauhea hinku tuli sen kanssa alkaa reenailemaan jotain tokoa tai muuta, mutta taijan olla liian 'laiska' yksin reenaamaan. Jos joku päivä sais oikein kunnon inspiraation mikä jäis päällekki eikä lopahtais heti. :D

Huhtikuussa päästään taas paimentamaan poroja! Ihan mahtavaa, en malta odottaa vielä paria viikkoa. Se homma jos joku on kyllä niin mahtavaa ja huippua että oksat pois. Yksinkertaisesti Parasta!












2 kommenttia:

  1. Ekoissa kuvissa on vissiin Lumo? Ompa se punttiki tullu aika paljon äitiinsä :D

    VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...