12. tammikuuta 2015

-31 Rapsakka keli


Tänhään on pamahtanu meän tontin "pakkasennätys" rikki. Aamulla herätessä näytti -27 ja niin se on nyt päivän mittaan kirinyt -31. Saa nähä kirriikö lissää.

Hevoset on mussuttahnee tyytyväisinä heinää ja juohneet lämmintä vettä. Kuskailen päivän aikana muutaman kerran tarhaan lämmintä vettä isoon saaviin meidän sulan juoma-astian lisäksi. Siinähän vesi pysyy sulana mutta ei se lämmintä ole. Hevoset on kuitenki olheet oikein tyytyväisen olosia. Antilla oli oikein lämmin loimen alla, sillä on se samainen 300g fullneck toppa päällä, Taakella myös sen oman highneck topan kanssa. Mie ruukaan ihan käyä tunnustelemassa paljain käsin loimen alta onko siellä lämmin vai ei. Eihän sitä muuten tietäis. Poni on kuura parrassansa oikein tyytyväinen ilman takkia ja Tanelilla on normi kaulainen toppa päällä ylläpitäjän toimesta.

Koirien kans uhattiin pakkasta kivan auringon paisteen takia ja käythiin jäällä räpeltämässä. Kätkällä ja Miehtalla oli ihan yli hauskaa ja ne vain painatti ja paini menemään. Lumo ja Lihkku otti vähän rauhallisemmin mutta neki tyytyväisinä otti pikku spurtti pätkiä.


Lumo


Lihkku

Miehta ja Kätkä


Ehdottomasti miehleisin kuva tältä päivää :)

Tyttö ja Isä



Miehta


Koko Lauma menossa.


Tai pari lukijaa lisää ja arvonta käynnistyy.
Ei enään pitkä aika ;)

2 kommenttia:

  1. Jestas nuo kuvat on upeita! Mahtis että ossaat olla noin maalaisjärjellä varustettu hevosten kans, niillä on hyvä olla siellä sinun kans!

    VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...