15. tammikuuta 2015

Vastaukset

Heh. Kysymyspostaukseni ei kovin montaa kysymystä tuottanut, mutta vastailen nyt kuitenkin näihin muutamaan ihan hyvään kysymykseen. :)


• Mikä olisi suurin unelmasi? 
 - Suurin unelmani, hmm. Pikkutyttönä haaveilin ammatista mikä jotenkin jollain tavalla liittyisi hevosiin. Noo, sen puolen ammatin kyllä kävin ammattikoulussa mutta ei sillä työkseen elä. Tällä hetkellä suurin unelmani on saada Oma Koti isolla tontilla mihin mahtuu hellun konehallin lisäksi hevosille talli, pihatto ja kenttä, jos oikein suuresti haaveillaan maneesi olisi kiva mutta ei pakollinen. Hyvät maastot oltava, mihinkään suon perälle ei muuteta ;) Perhe tietenkin, hellun lisäksi pari kolme lasta ois haaveissa.

• Jos voittaisit lotossa vaikkapa 20 miljoonaa, mitä tekisit rahoilla? 
- Voisin toteuttaa tuon yllä mainitsemani Unelman. Kodin ja tallin puolesta siis. Lapsiahan ei rahalla saada ;)
Voisin tuollaisesta summasta lahjottaa hieman myös ystävilleni ja perheelleni.

• Mitkä ovat tavoitteesi ratsastajana?
- Hmm, tavoitteeni... Niitähän ei tähän mennessä mulla ole oikein koskaan ollu. Mutta jos nyt jonkin moiset tavoitteet laitetaan niin; Haluan parantaa omaa istuntaa ja tasapainoa. Päästä tulevana kesänä edes yhden raviohjelman hyväksytysti läpi. Haluan myös oppia ratsastamaan hevosta oikein.  Katsotaan jos edes kesään mennessä tähän päästään niin voidaan laittaa lisää tavotteita.


Tulin juuri blogiisi, olen vähän pihalla, mitkäs ovat kuviot? Eli oma talli/oma heppa jne..
- Eli uudelle mahdolliselle lukijalle; Kotipihassa on oma talli ja pihatto. Hevosista kolme on omaa. Lämminveriset harrasteratsut Antti ja Taake sekä shettistamma Mira. Meille muutti joulukuun alussa vuokralle suomenhevosruuna Taneli. Viikonloppuisin meillä on pientä tuntitoimintaa jonne ollaan saatu käyttöön myös naapurin issikkaori ja shettisruuna.

Lempihevosrotu, miksi?
- Tämä on aika paha, tykkään aika monesta rodusta. Suomenhevoset on aina olleet sydäntä lähellä, mutta en ole sellaista omaa vielä laittanut. Ehkä tulevaisuudessa :) Lämminverinen ravihevonen on, kuten sen ehkä huomaakin, ehdoton suosikki myös. Lähinnä luonteensa puolesta, molemmat rodut. Ne sopivat niin käyttöön kuin näyttöönkin, kilttejä luonteeltaan ja sopivan kokosia, yleensä ;)

Mitkä ovat hevostesi/hoitsujesi "värit"?
- Tässä tapauksessa hevoseni. Taake on ruunikko. Antti on tummanpunaruunikko ja Mira on tummarautias.

Onko hevosesi "mamman mussukoita" vai pikemminkin "jokaista käskyä tottelevia koneja"?
- Meillä taitaa hevoset olla vähän kumpaakin. Jokainen näistä on mamman mussukoita, tykkäävät rapsutteluista ja halailuista. Silti meillä on tietynlainen kuri hevosilla (kuten koirilla, naapurin lapsilla yms ;)), käytävällä ja karsinassa varustaessa ei seilata, kuoputella, nyplätä ja hyplätä koko aikaa vaan seistään nätisti paikallaan. Taluttaessa kuunnellaan hyvin selvästi mitä se narun pitelijä sanoo eikä ryysitä menemään ohitse tms.


Kuka olet? Ikä, asuinpaikka (kaupunki/lääni), harrastukset, luonne, mieltymykset...?
- Kohta 25-vuotias nuori nainen lapinläänistä. Ylitorniolta lähtöisin, Mellajärvellä asustelen avomiehen ja elukkalauman kera. Harrastuksiin kuuluu lähinnä hevostelu, koirien kanssa touhuilut, musiikki ja kirjoittaminen. Luonteelta mie olen juuri sellainen kuin Oinas vain voi olla. Itsepäinen ja temperamenttinen, avoin ja sosiaalinen, luotettava ja rehellinen, tehen ja sanon, mietin vasta jälkheen.
Mieltymykset? Hmm, tykkään olla kotona. Rakastan eläimiä, hyvää ruokaa, lukemista ja musiikin kuuntelua. Rakastan tietenki minun miestäki, joka sais olla enempi kotona välillä ;) Valokuvaus on myös hyvin lähellä sydäntä.



4 kommenttia:

  1. Ihana, näin suht "uutena" ystävänä sain paljon irti tästä postauksesta! Ihana oot <3

    VastaaPoista
  2. Onko tarkoitus jäädä asumaan tälle nykyiselle kotipaikalle vai muuttaa vielä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä me tässä ainakin toistaiseksi viihdytään. Jos ei tätä joskus osteta (mikäli edes myydään) niin luultavimmin tästä lähimaastosta etsitään paikka :)

      Poista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...