30. tammikuuta 2015

Rautias pullero


Mira palleroisen tiineyspäiviä täyttyy tänhään 210. Hurjan nopsaan kulluu tämä aika. Poni vietteli lepposaa päivää Tanelin kanssa tänään sisällä nukkuen ja syöden. Täytyyhän karvapalleroita välillä sulatella ja antaa nukkua sisällä rauhassa, kuten on muutkin tehneet välillä. On se mukava pihatosta käyä välistä sisällä kunnolla leppäämässä kun mahollisuus siihen on. Vaikka ei sillä etteikö net leppää tuola pihaton puolellaki :)


Tälle kaksikolle posti oli tuonut ihka uudet riimutkin. Tanelille luonteesseen sopiva Halinalle kuosi ja Miralle ällösöpö pääkallo kuosi. Mikäs muukhaan kun poni välillä on niiiiin ällösöpö ja välillä se tuntuu pääkalloja viskovalta hormooni hirviöltä eli suomeksi se on välillä vain niiiin tamma.Innostuin sitten sisätiloissa surkealla valolla räpsihmään ällösurkeita kuvia. Ensin riimuista ja sitten yritin suoraan edestä saaha kuvaa Miran mahasta. En enään oikein tiiä onko se niinkö vasemmalla vaiko oikealla. Näyttäis että se on (jos seisoisin ponin vieressä naama kameraa päin-ajateltuna) oikealla alhaalla tai sitten vasemmalla ylhäällä. Maha näyttää hassun toispuoleiselta. Ponin päälykarva kun oli kuitenkin märkänä ihan kummaltakin puolen samhaan laihin niin en oikein tiä mitä tuosta pitäs ajatella. Hassu ja hölmö poni se on kuitenkin. Välillä niin rakastettava ja välillä taas ihan sieltä toisesta ääripäästä.
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...