20. tammikuuta 2015

Taapero reenaa + kuvauspäivä


En millään jaksanu enhään eilen illalla päivittää blogia mahottoman kivan kivauspäivän jälkheen, sekä hirmuisen kuva määrän käsittelyjen jälkeen. Oli illalla jo niin naatti olo että oli pakko jättää bloggaaminen tälle päivää vaikka ois kauheasti tehny mieli lisäillä heti kuvia tännekin.



Laura tuli aamupäivästä meille läpiratsastaan Taakea. Taas (niinkö aina) olisin vain voinu koko päivän tuijotella kivassa auringon nousussa ruunan työntekoa. On se niin eri kaliiperia Antin kanssa liikkeineen.
Pitemmittä puheitta Taaperon kuvatuksia, en millään osannut taas valita vain muutamaa hyvää, vaan näitä tulee aina liikaa. Koettakkaa kestää ;)

















Kun Taake oli hoidettu loimineen takaisin pihalle syömäpuuhiin, juopastiin me Larpan kanssa kaffet. Samalla mie pakkailin kameraa toisen akun ja muistikortin kera laukkuun. Seuraavaksi suunnattiin siis Ruotsin puolelle Fridan tallille. Lauran oli tarkoitus mennä ratsastamaan Fridan andalusialaista oria, Califaa. Se on sitten hieno ori. Nyt talven tullen hieman pyöreässä kunnossa mutta hieno se on silti, minun silmään.



Califan kuvausten jälkeen ajeltiin Haapakylän tallille. Laura ratsasti Oonan Pablon ja toinenkin ratsukko oli valmiina kuvia varten. Nooran kanssa oltiin alustavasti sovittu kuvauspäivästä ja Laura olikin ilmotellu tarkempaa aikaa. Tälläinen ratsukko löytyi sieltä.



Tyttöjen ratsastelujen jälkeen Laura piti vielä tunnin yhdelle oppilaalleen ennenkuin lähdettiin ajelemaan kotia päin. Tässä muutama kuva Ellasta ja risteytysponi Nutellasta.



2 kommenttia:

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...